Biletul zilei hochei 23.10.2020

Scris de Andrei Cinculescu22/10/2020
Bilet Hochei
Forma:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilanț: 13 Câștigate *luna in curs
COTA
2.17

Biletul zilei din hochei 23 octombrie 2020 – Traversăm o perioadă decentă, ultimele două bilete fiind câștigătoare. Dubla zilei de mâine conține două evenimente, ambele venind din primul eșalon de hochei rus. Cota totală este de 2.17 și poate fi plasată până la ora 12:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 23 octombrie 2020

CSKA Moscova – HC Dinamo Minsk (ora 19:30)

Deși a început surprinzător noul sezon din KHL, reușind să câștige 10 din primele 14 jocuri, gruparea din Belarus pare să se afle într-o scădere drastică de formă, iar acest lucru este cauzat de virusul COVID-19.

În urma unor teste realizate acum două săptămâni, conducerea echipei din Minsk a fost nevoită să pună o bună parte din jucători în carantină. Lotul actual este format din hocheiști fără prea experiență în campionatele tari, majoritatea fiind aduși de la Yunost Minsk și Molodencho.

O problemă majoră este legată de portar. Domink Furch și Danny Taylor, principalii portari din net sunt și ei puși în carantină, iar antrenorul este nevoit să facă rotație între Kolosov și Tolopilo, ambii fiind apărători destul de mediocrii.

Pentru acest joc am ales să investec în linia de peste 5 goluri asiatice. CSKA deține un campartiment ofensiv extrem de experimentat, obținând în acest sezon o medie de peste 3.3 goluri marcate/meci. Meciul de mâine ar trebui să fie un simplu antrenament pentru moscoviți.

Pont: Peste 5 goluri asiatice, cota 1.57@ Unibet

Amur Khabarovsk – HC Traktor Chelyabinsk (ora 12:00)

Completăm biletul nostru cu întâlnirea de pe Platinum Arena, acolo unde tigrii urmează să primească vizita urșilor. Nu știu ce s-a întâmplat cu Amur în ultimul timp, dar echipa arată foarte bine.

Ei vin după 3 victorii consecutive, înregistrate contra unor formații de top din KHL, Kazan, Jokerit și chiar și Sochi. În aceste jocuri, comprtimentul ofensiv a reușit să puncteze de 15 ori.

Totuși, ei rămân în continuare una dintre cele mai slabe echipe și nu văd să lungească foarte mult această formă bună. Apărarea acestora este una jalnică, peste 3.25 goluri încasate pe partidă, fiind și cea mai slabă defensivă din acest start de sezon.

În 17 din cele 20 de jocuri susținute, linia de 3,5 goluri a fost depășită fără probleme, iar pe teren propriu, această medie a fost realizată în 7 din cele 9 jocuri.

De cealaltă parte, Traktor este o alta formație care a surprins plăcut în sezonul curent. După 18 confruntări, urșii au un bilanț de 10 victorii și 8 înfrângeri. Traversează o formă excelentă, ieșind câștigătoare în 6 din ultimele 8 jocuri.

Pe plan ofensiv, conducerea a reușit să aducă în această vară jucători cu foarte mare experiență, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Media de goluri marcate în sezon este de 2.66, cu mult mai mult față de sezonul anterior, puțin peste 2.

Totuși, Traktor mai are de făcut ceva schimbări în apărare. Am urmărit câteva meciuri live din stagiune, iar jucătorii din această zonă mi s-au părut destul de lenți, fără reacție. Acest lucru este vizibil mai ales împotriva unor adversare de top.

În 15 din cele 18 jocuri, tabela de marcaj a avut de suferit minim 4 schimbări, în timp ce pe teren străin, pontul propus pentru acest joc a fost câștigător în 8 din 10 dueluri.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota 1.38@ Unibet

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Hochei
13 Câștigate
14 Pierdute
48% Rata de castig
-74 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: