Biletul zilei hochei 24.10.2020

0

Biletul zilei din hochei 24 octombrie 2020 – La biletul de mâine am ales să mă bazez pe două evenimente, unul din KHL și unul din SHL. Cota totală este de 2.14 și poate fi plasată până la ora 16:15. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 24 octombrie 2020

Neftekhimik Nizhnekamsk – Lokomotiv Yaroslavl (ora 17:00)

Din punctul meu de vedere, Yaroslavl este una dintre cele mai bune grupări din KHL. În acest moment, ei ocupă a 3-a poziție în Conferința de Vest, cu 25 de puncte acumulate în 17 confruntări susținute.

Ei vin după 7 victorii consecutive, 4 dintre ele fiind realizate după over-time. În aceste jocuri, ofensiva a reușit să puncteze de 19 ori, în timp ce zona de apărare a limitat adversarii la doar 7 goluri, medie de un gol pe partidă.

Sezonul anterior a fost destul de modest pentru Lokomotiv, reușind să încheie stagiunea pe poziția a 6-a. Echipa se luptă în acest an pentru top 3, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv, conducerea a reușit să aducă în lot jucători de foarte mare calitate. Edward Pasquale este unul dintre ei.

În cele 7 jocuri din acest sezon în care s-a aflat în net, Pasquale a reușit să acumuleze un procentaj de 95.58% la salvări și o medie de sub un gol primit pe meci. A intervenit decisiv de 167 de ori.

Yaroslavl urmează să se dueleze mâine cu Nizhnekamsk, una dintre cele mai slabe echipe din sezon. Nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a realiza a 8-a victorie consecutivă. Mergeți pe oaspeți.

Pont: Lokomotiv Yaroslavl câștigă meciul (inclusiv Over-time), cota [email protected] Betano

Frolunda HC – Luleaa Hockey (ora 16:15)

Completăm biletul nostru cu întâlnirea dintre Froluna-Lulea. Ambele formații au început excelent sezonul din Suedia. Froluna a reușit să câștige 7 din cele 10 jocuri, în timp ce formația vizitatoare are un bilanț 7 victorii și două eșecuri.

Apărările celor două au arătat destul de decent până acum, dar îmi este greu să cred că putem vedea o eficiență foarte ridicată în acest joc, având în vedere că ambele au la dispoziție compartimente ofensive extrem de experimentate.

La acest joc am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri marcate. Așa cum am spus, atât Frolunda, cât și Lulea au excelat în ofensivă, HC acumulând până în prezent o medie de aproximativ 3 goluri marcate/meci, în timp ce Luleaa stă și mai bine, medie de 3,5 goluri pe partidă.

În 12 din ultimele 18 jocuri susținute de gazde, linia de 3,5 goluri a fost realizată fără niciun fel de problemă. La oaspeți putem întâlni această medie în 15 din ultimele 20 de jocuri oficiale. De asemenea, în 11 din ultimele 14 confruntări directe, pronosticul nostru a fost câștigător.

Pont: Peste 3,5 goluri, cota [email protected] Betano


81 lei bonusuri fara depunere la pariuri online!

31 lei bonus FARA DEPUNERE! Inregistreaza-te AICI, fa verificarea contului si maine vei primi bonusul!

+

50 lei pariu gratuit FARA DEPUNERE! Inregistreaza-te AICI, verifica contul si maine vei primi pariul gratuit!


Biletul zilei hochei 24 octombrie 2020

Dă click AICI și pariază biletul – Primești bonus 500 RON!

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet hochei
Castigate: 3 din 4
Unitati: +205

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
3 din 475%+122.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here