Biletul zilei hochei 29.10.2020

0

Biletul zilei din hochei 29 octombrie 2020 – La biletul zilei de astăzi am decis să investesc în două evenimente, ambele venind din primul eșalon de hochei suedez, SHL. Cota totală este de 2.05 și poate fi plasată până la ora 20:00. Mult succes!

Ponturi pariuri biletul zilei hochei 29 octombrie 2020

Frolunda HC – HC Orebro (ora 20:00)

Atât Frolunda, cât și Orebro au început extrem de bine noul sezon, indienii reușind să câștige 8 din cele 12 jocuri, în timp ce roșiaticii au ieșit învingători în 7 din 11 dueluri disputate.

În atac, ambele grupări dau dovadă de o eficiență ridicată, gazdele marcând până acum 35 de goluri, medie de aproximativ 3 goluri pe partidă, iar Orebro reușește să își surprindă adversarii de circa 3,3 ori/duel, având un total de 36 de goluri marcate până acum.

Pe plan defensiv, Frolunda stă destul de bine, limitând adversarii la sub două goluri marcate, însă, având în vedere că de această dată urmează să întâlnească un atac extrem de letal, nu știu cât de bine va arăta apărarea în jocul de mâine.

La oaspeți, defeniva nu pare să fie una foarte problematică pentru celelalte echipe, încasând până acum 31 de goluri. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri.

Avem parte de un duel în care se întâlnesc formații cu compartimente ofensive foarte bune, dar cu probleme vizibile în zona de apărare. În 8 din ultimele 9 dueluri directe, tabela de marcaj s-a modificat de minim 5 ori. Mă aștept ca această medie să fie atinsă și de această dată.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Rogle BK – Luleaa Hockey (ora 20:00)

Fără dar și poate, acesta este cel mai interesant duel al zilei de astăzi din SHL. Ambele grupări au început foarte bine stagiunea, Rogle obținând 8 victorii din 11 jocuri, iar Luleaa a câștigat 7 din 10 dueluri.

Despre cele două compartimente nu sunt foarte multe de spus. În ofensivă, cele două formații au avut prestații excelente, reușind să acumuleze medii de peste 3,2 goluri pe partidă. Pe plan defensiv, niciuna nu a arătat foarte bine, permițând circa 2,40 goluri/meci.

Din punctul meu de vedere, Rogle va câștiga fără prea mari probleme acest joc. Luleaa este nevoită să se deplaseze pe Arena Catena fără 8 jucători de bază. Ba mai mult, antrenorul Berglund Thomas va rata și el meciul din această seară și probabil și pe următoarele.

Din câte am citit în presa sportivă din Suedia, acum 3 zile s-au realizat teste pentru a depista jucătorii infectați de COVID-19. În urma acestora, 8 hocheiști și antrenorul au ieșit pozitiv, deși eu nu cred acest lucru.

În cazul în care această informație ar fi fost confirmată, fără dar și poate, meciul din această seară ar fi fost amânat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Pont: Rogle câștigă meciul, inclusiv Over-Time, cota [email protected] Betano

Biletul zilei hochei 29 octombrie

Dă click AICI și pariază biletul – Primești bonus 500 RON!

Bilet hochei

Forma Bilet hochei: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilet hochei
Castigate: 5 din 10
Unitati: +23

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
5 din 683%+390.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here