Ponturile zilei “ambele echipe marcheaza” 20.04.2015

434

pronosticuri fotbalPonturile zilei “ambele echipe marcheaza” 20.04.2015 – In ciuda ofertei mai putin “stufoase” astazi am gasit patru meciuri in care credem ca se va marca in ambele porti.

  • Fiorentina – Verona > amandoua echipele sa marcheze, cota 1.80 la Sportingbet.ro

Partida are importanta mai mare pentru gazde, care se afla in lupta pentru un loc de Europa League. Fiorentina insa acasa nu este o echipa care sa ne inspire incredere din punct de vedere defensiv. Astfel ea a terminat sase din ultimele sapte meciuri interne cu gol primit. La fel de adevarat este ca a si marcat in toate aceste dispute. Astazi va infrunta o formatie care desi se afla pe locul 16 este lipsita de griji, avand zece puncte avans fata de locul 18. Veronezii au incheiat patru din ultimele cinci partide jucate in deplasare atat cu gol marcat, cat si primit, exceptie facand doar esecul din precedenta “iesire” la Roma cu Lazio. Ultimele trei intalniri directe au avut toate parte de goluri in ambele porti.

  • Esbjerg – Randers > amandoua echipele sa marcheze, cota 1.85 la Sportingbet.ro

Obiective opuse pentru cele doua formatii in ultima pate a sezonului din Danemarca. Esbjerg este prima deasupra liniei retrogradarii cu cinci puncte in fata lui Vestjaelland. In ultimele doua runde a luat cate trei goluri, dar a si marcat in ambele confruntari. Randers se afla pe patru si trebuie sa nu piarda pentru a reveni pe podium. Nu trece printr-o forma prea buna, terminand fara victorie precedentele jocuri din campionat. Partea buna pentru oaspeti este ca desi n-au castigat, au marcat in fiecare din aceste sase partide.

  • Maritimo – Nacional > amandoua echipele sa marcheze, cota 1.80 la Sportingbet.ro

In Portugalia ne asteptam sa vedem un derby spectaculos intre doua formatii care n-au alt obiectiv decat victoria. Cum a sasea clasata este la sapte, respectiv sase puncte nici Maritimo, dar nici Nacional n-are motive sa se apere in acest joc. Gazdele sunt neinvinse in ultimele patru runde, perioada in care au scapat fara gol primit doar intr-un joc. Maritimo abordeaza acest joc dupa o victorie cu 3:2 acasa cu Gil Vicente. In deplasare a ajuns la sapte partide succesive incheiate cu goluri in ambele porti. Cele doua echipe s-au mai intalnit odata in 2015, in Cupa Portugaliei, scorul dupa 90 de minute fiind 1:1. Ca si atunci si astazi credem ca vom vedea goluri in ambele porti.

  • Rostov – Torpedo Moscova > amandoua echipele sa marcheze, cota 2.25 la Sportingbet.ro

Duel la retrogradare in prima liga din Rusia intre doua formatii despartite de trei puncte. Diferenta este ca Rostov se afla pe un loc lipsit de griji, iar Torpedo este pe pozitie retrogradabila. Rostov vine dupa trei victorii succesive. Acasa in 2015 a marcat cate trei doua goluri in trei partide si a primit gol tot in trei. Astazi in fata ei se va afla o formatie disperata sa casige dupa ce n-a reusit acest lucru in treidin ultimele patru runde. Turul a fost castigat de Torpedo cu 2:1. Acum egalul nu prea avantajeaza pe nimeni si ne asteptam la un nou joc cu reusite in ambele porti.

Pariati aici aceste predictii pariuri si primiti bonus pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here