Pronosticuri fotbal Romania Liga 1 20.04.2015

364

Logo_Liga1BBPronosticuri fotbal Romania Liga 1 20.04.2015 – Astazi au loc ultimele doua partide din etapa a 27-a din Liga 1. In ambele dueluri sunt implicate formatii care lupta pentru evitarea retrogradarii, asa ca ne asteapta jocuri interesante.

  • Pronostic Pandurii Targu Jiu – Universitatea Cluj

Pandurii in ultimele patru meciuri interne n-a batut-o decat pe Steaua. A terminat toate aceste partide cu gol primit, dar este drept ca a infruntat trei adversari din Top 5. O vedem capabila sa faca astazi un joc defensiv perfect in fata unei echipe care in 2015 nu stie cum este sa te bucuri de marcarea unui gol in deplasare. In ciuda diferentei de sase puncte dintre cele doua ca si exprimare in joc exista o diferenta mult mai mare intre ceea ce joaca Pandurii si evolutia “sepcilor rosii”. Clujenii au castigat la zero doua dueluri cu Pandurii din acest sezon dar astazi credem ca a venit timpul revansei.
Pronostic: Universitatea Cluj nu marcheaza, cota 1.90 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Rapid Bucuresti – Concordia Chiajna

Fara punct obtinut in ultimele trei meciuri Rapid a ajuns pe locul 16. Cristiano Bergodi va redebuta astazi pe banca “visiniilor” si el are inca din start un meci de totul sau nimic. Cum diferenta de locul 12 este de sase puncte, iar de Concordia de opt lungimi orice alt rezultat in afara de victorie ar complica serios situatia gazdelor. Concordia este greu de invins in deplasare, pierzand doar una (ultima) din precedentele noua partide externe. Ce-i drept in primele opt pe banca tehnica se afla Marius Sumudica. Ne asteptam sa vedem un meci intens in Giulesti intre doua formatii care au nevoie de puncte. Nu credem insa ca vom avea prea mult spectacol, motiv pentru care sub 2.5 goluri este pronosticul ideal aici.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.50 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here