Pronosticuri pariuri preliminarii EURO 2016 – Grupa I (etapa 5)

601

preliminarii euro2016Pronosticuri pariuri preliminarii EURO 2016 – Grupa I (etapa 5) – In grupa “scurta”, formata din doar cinci formatii Danemarca va sta in aceasta etapa, urmand sa intalneasca Franta intr-un meci amical. De pauza scandinavilor ar putea profita Portugalia, Ronaldo si compania putand sa preia sefia grupei daca vor trece acasa de Serbia.

  • Pronostic Albania – Armenia (29/03 19:00)

Albania a castigat surprinzator primul meci din campanie si apoi a remizat acasa cu Danemrca, aratand ca este capabila sa faca niste calificari decente. Astazi va intalni Armenia, selectaionata care dupa trei meciuri a obtinut doar un punct. In deplasare a cedat la limita, atat in Danemarca cat si in Portugalia. Daca privim modul in care a jucat Albania in primele doua jocuri (al treilea joc, cu Serbia, a fost pierdut la “masa verde”) credem ca sunt sanse mari ca echipa ale carei buturi sunt aparate de portarul lui Lazio, Etrit Berisha, sa se impuna in acest duel.
Pronostic: victorie Albania, cota 1.85 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Portugalia – Serbia (29/03 21:45)

Portugalia este mare favorita in jocul cu Serbia, dar lusitanii au comis-o deja o data acasa in aceasta campanie, asa ca ar trebui sa fim precauti cu pariurile pe ei. Privind peste modul in care au evoluat Ronaldo si colegii sai in primele trei jocuri credem ca mai bun decat 1 solist este aici pronosticul sub 2.5 goluri, toate cele trei partide ale portughezilor avand cate un gol. Serbia vine dupa doua meciuri spectaculoase, dar probabil ca astazi va risca mai putin si va incerca sa se apere foarte bine. Sanse destul de mari sa vedem maxim doua reusite la Lisabona, lucru intamplat de altfel si in prima deplasare a sarbilor din aceasta campanie.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.60 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din preliminariile EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa asculti Podcastul Biletu-zilei.com -

Linkuri utile video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here