Biletul zilei tenis 01 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 01 mai 2021 – Va propun pentru ziua de sambata un bilet format din 2 evenimente, avand loc in turneul WTA de la Madrid. Acesta are o cota de 2.38 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 01 mai 2021

Ponturi pariuri Laura Siegemund – Iga Swiatek (ora 12:00)

 • Cu un plus considerabil de forta in lovituri, Iga Swiatek este considerata mare favorita in confruntarea cu Laura Siegmund.
 • Desi pentru jucatoarea din Germania zgura reprezinta suprafata preferata, aceasta nu pare sa aiba armele necesare pentru a gasi solutii optime de a contracara jocul ofensiv al adversarei sale.
 • Cu o agresivitate mare in joc, dar controlata printr-un numar redus de greseli nefortate, ma astept ca Iga Swiatek sa controleze aceasta partida, obtinand o victorie facila, la o diferenta considerabila de game-uri.

  Pont: Iga Swiatek -4.5 game-uri @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Sloane Stephens – Ons Jabeur (ora 14:45)

 • Sloane Stephens nu isi mai regaseste de multa vreme ritmul de joc care o ducea pana in finala de la Roland Garros din 2018, unde era invinsa de Simona Halep.
 • Cu o serie extrem de lunga de infrangeri inca din primul tur, Slonae Stephens a reusit o victorie surprinzatoare la Danka Kovinic in primul tur, insa in acest meci va o misiune mult mai dificila impotriva lui Ons Jabeur
 • Tunisianca are parte de un sezon excelent, iar pe zgura a atins fazele superioare in ambele turnee de la Charleston, o data semifinala, iar in celealalt turneu, finala.
 • In primul tur de la Madrid, Ons Jabeur a obtinut o victorie facila la Yaroslava Shvedova si porneste cu prima sansa si in confruntare cu Sloane Stephens, fiind jucatoare mult mai constanta in joc in aceste momente, ceea ce imi ofera incredere de a alege ca pronostic victoria acesteia.

  Pont: Victorie Ons Jabeur @1.52 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 10 din 23
Unitati: -95

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here