Biletul zilei tenis 02 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 02 mai 2021 – Va propun pentru ziua de duminica un bilet format din 3 evenimente, avand loc in turneul ATP de la Munchen si cel WTA de la Madrid. Acesta are o cota de 2.76 si poate fi plasat pana la 13:15.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 02 mai 2021

Ponturi pariuri Aryna Sabalenka – Daria Kasatkina (ora 13:15)

 • Aryna Sabalenka este una dintre cele mai in forma jucatoare din aceste momente, ea reusind sa ajunga pana in finala turneului de la Stuttgart, iar in primul tur a invins-o extrem de clar pe Vera Zvonareva.
 • Daria Kasatkina nu a impresionat in primul tur, invingand-o foarte greu pe Irina Begu, in tiebreak-ul setului decisiv, dupa aproape 3 ore de joc.
 • Aryna Sabalenka a castigat ultimele 2 confruntari directe si consider ca va avea castig de cauza si de aceasta data, diferenta de consistenta in joc si rezistenta fizica la momentul actual fiind superioare jucatoare din Belarus.

  Pont: Victorie Aryna Sabalenka @1.30 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Nikoloz Basilashvili – Jan Lennard Struff (ora 14:30)

 • Jucatorul din Gerogia a fost mult mai expeditiv in meciurile precedente din acest turneu, fiind fara set pierdut si mai mult decat atat, aceste seturi au fost castigate foarte clar.
 • Jan Lennard Struff a avut parte de meciuri disputate pe parcurs, iar avantajul moral inaintea startului acestei finale va fi de partea lui Basilashvili, acesta din urma impunandu-se in urma cu 3 saptamani, cu 2-1 la seturi, tot pe zgura.
 • Mizez astfel pe un nou titlu castigat de Nikoloz Basilashvili, dupa cel castigat la Doha, fiind jucatorul mai consistent dintre cei doi in aceste momente.

  Pont: Victorie Nikoloz Basilashvili @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Simona Halep – Saisai Zheng (ora 18:00)

 • Simona Halep a debutat exelent la Madrid, cu o victorie destul de facila impotriva Sarei Sorribes Tormo, iar meciul secund se anunta unul tot usor, impotriva lui Saisai Zheng, o jucatoare fara rezultate notabile pe aceasta suprafata lenta.
 • Cu un avantaj de 2-0 in confruntarile directe si fara set pierdut, Simona Halep pornetse ca mare favorita si eu consider ca va controla cu multa autoritate intreaga partida, jucatoare din China neavand armele necesare pentru a contracara jocul fara greseala al romancei.
 • Ma astept astfel la o noua victorie in minimum de seturi pentru Simona, fiind greu de crezut ca aceasta se poate impiedica in acest tur secund de la Madrid.

  Pont: Simona Halep 2-0 @1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 9 din 19
Unitati: +30

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here