Biletul zilei tenis 03.02.2021

0

Biletul zilei tenis 03 februarie 2021 – Va propun pentru ziua de miercuri un bilet cu o cota de 3.53, format din 3 evenimente si poate fi plasat pana la 02:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 03 februarie 2021

Ponturi pariuri Johanna Konta – Irina Begu (02:30)

  • Ma astept ca Irina Begu sa se resimta din punct de vedere fizic, disputand doua meciuri extrem de lungi in acest turneu, iar timpul de recuperare a fost unul scurt.
  • Johanna Konta este o adversara extrem de redutabila pe aceasta suprafata dura, care este de asemenea preferata sa, iar eu mizez pe o victorie usoara a acesteia, repetand succesul obtinut pe zgura de la Paris in sezonul precedent.
  • Pont: Johanna Konta -2.5 game-uri @1.55 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Yuichi Sugita – Felix Auger Alliassime (05:30)

  • Tanarul canadian Felix Auger Alliassime este un adversar redutabil pe aceasta suprafata de la Melbourne si va intalni un adversar usor la prima vedere, in persoana japonezului Yuichi Sugita.
  • Fara vreo arma clara in joc, japonezului ii va fi extrem de dificil sa reziste ritmului agresiv impus de Alliassime, un jucator constant si cu lovituri solide pe hard. Mizez astfel pe o victorie confortabila a acestuia in acest duel, la o diferenta de game-uri semnificativa.
  • Pont: Felix Auger Alliassime castiga cu 2-0 la seturi @1.55 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Andrew Harris – Grigor Dimtirov (07:30)

  • Un singur favorit exista pentru acest duel, in persoana lui Grigor Dimitrov, care desi nu a aratat o forma remarcabila in ultimele sezoane, experienta de-a lungul timpului pe aceasta suprafata il recomanda in fata australianului Harris, un jucator aflat pe locul 232 ATP.
  • Bulgarul este la primul meci oficial din acest sezon, cautand o forma buna inainte de Australian Open, in timp ce Andrew Harris l-a invins dupa un meci lung, de 3 seturi, pe japonezul Taro Daniel.
  • Profitand de consumul fizic ridicat pentru Andrew Harris, ma astept ca Grigor Dimitrov sa controleze cu multa autoritate acest duel si sa obtina o victorie facila, in minimum de seturi.
  • Pont: Grigor Dimitrov castiga cu 2-0 la seturi @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 12 din 21
Unitati: +595

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here