Biletul zilei tenis 05.02.2021

0

Biletele precedente au fost pierdute pe muchie de cutit in aceasta luna, insa pentru ziua vineri cred ca spargem gheata cu un bilet castigator de cota 3.92. Acesta va putea fi plasat pana la ora 02:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 05 februarie 2021

Ponturi pariuri Dominic Thiem – Gael Monfils (02:30)

  • Dominic Thiem este un jucator aflat intr-o forma mult mai buna decat Gael Monfils, in ciuda faptului ca a fost invinsa de Matteo Berrettini in primul tur.
  • Cu 8-1 in scorul intlanirilor direct, Dominic Thiem porneste ca mare favorit in aceasta confruntare, stilul de joc a lui Gael Monfils potrivindu-se foarte bine agresivitatii lui Dominic Thiem, de la care ma astept la un succes usor.
  • Pont: Victorie Dominic Thiem @1.20 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Irina Begu – Naomi Osaka (11:00)

  • Desi am spus si in meciul precedent ca Irina Begu a petrecut un timp indelungat pe teren, acum, dupa succesul impotriva Johannei Konta, un meci din nou extrem de lung, romancei ii va fi extrem de dificil sa se ridice din nou la un nivel foarte inalt de joc.
  • Naomi Osaka este probabil in top 3 jucatoare pe aceasta suprafata, iar jucatoarea din Japonia porneste ca mare favorita si ma astept sa ca aceasta sa isi confirme cu usurinta acest statut, obtinand o victorie facila.
  • Pont: Sub 20.5 game-uri @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Borna Coric – Nick Kyrgios (04:30)

  • Nick Kyrgios nu a impresionat pana acum in acest turneu, insa in fata propriilor spectatori va porni mereu cu un pas inaintea adversarilor sai.
  • Adversarul sau, Borna Coric, a trecut in singurul meci disputat in acest turneu de Emil Ruusuvuori, in minimum de seturi, insa Nick Kyrgios cred va avea castig de cauza, iar cota pentru victoria australianului este una extrem de atractiva.
  • Pont: Victorie Nick Kyrgios @2.05 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 10 din 17
Unitati: +674

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
39 din 60 65% +893.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here