Biletul zilei tenis 06 mai 2021

0

Biletul zilei tenis 06 mai 2021 – Va propun pentru ziua de joi un bilet format din 2 evenimente, avand loc in turneul de la ATP de la Madrid, unul din competitia masculina, respectiv unul din semifinelele feminine. Acesta are o cota de 2.62 si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 06 mai 2021

Ponturi pariuri Dominic Thiem – Alex De Minaur (ora 12:00)

  • Dominic Thiem a revenit in circuit cu o victorie solida in primul meci de la Madrid, 6-1 6-3 impotriva americanul Marcos Giron, impotriva caruia a aratat un tenis fara greseala, in special in spatele serviciului.
  • Adversarul sau, Alex De Minaur, dupa ce s-a impus in debutul sezonului in turneul din Antalya, nu a mai reusit niciun rezultat notabil, iar pe zgura nu s-a descurcat deloc bine pana acum, insa la Madrid a reusit sa obtina pana acum 2 victorii.
  • Dominic Thiem il conduce pe jucatorul australian cu 3-0 in confruntarile directe, una dintre acestea avand loc pe zgura, suprafata pe care austriacul practica cel mult tenis al sau si consider ca va obtine o victorie facila si in acest meci.

    Pont: Dominic Thiem -3.5 game-uri @1.62 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Aryna Sabalenka – Anastasia Pavlyuchenkova (ora 21:30)

  • Aryna Sabalenka traverseaza cel mai bun sezon al carierei, atingand un nivel de exceptie in aceste momente, ajungand pana in finala la Stuttgart, iar la Madrid nu a cedat niciun set pana acum si mai mult decat atat, a pierdut foarte putine game-uri pe parcurs.
  • In penultimul act o va intalni pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, rusoiaca fiind la cel mai bun rezultat la sezonului pe zgura madrilena, insa nivelul sau de joc este incomparabil mai scazut cu cel al Arynei Sabalenka.
  • Desi rusoaica conduce in confruntarile directe, consider ca Sabalenka porneste ca mare favorita si se va impune din nou in minimum de seturi, fiind greu de crezut ca Anastasia Pavlyuchenkova va gasi resursele necesare pentru a contracara jocul extrem de agresiv al adversarei sale, rusoaica fiind deficitara la capitolul deplasare in teren.

    Pont: Aryna Sabalenka 2-0 @1.62 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 17
Unitati: +13

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here