Biletul zilei tenis 09 aprilie 2021

Scris de Tennis.tipster.9209/04/2021
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
1.82

Biletul zilei tenis 09 aprilie 2021 – Va propun pentru ziua de vineri un bilet format din 3 evenimente, ce vor avea loc in turneele masculine de la Cagliari si Marbella, toate disputate de zgura. Acesta are o cota de 2.55 si poate fi plasat pana la 13:20.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 09 aprilie 2021

Ponturi pariuri Iliya Ivashka – Jaume Munar (ora 13:20)

  • Jaume Munar este un specialist al acestei suprafete, chiar daca inca este un jucato tanar in circuit, in timp ce adversarul sau, Ilya Ivashka prefera suprafatele dure, mult mai rapide, avand un joc mult mai agresiv, predispus la mai multe greseli nefortate.
  • Jaume Munar se simte excelent la Marbella, disputand finala turneului Challenger de saptamana trecuta, iar in primele 2 meciuri ale acestei competitii de 250 de puncte a reusit sa treaca de Henri Laaskonen si Fabio Fognini, pe italian invingandu-l clar, 6-2 6-1.
  • Ilya Ivashka, chiar daca l-a invins in minimum de seturi pe Alejandro Davidovich Fokina, ma astept sa aiba o misiune mult mai dificila impotriva lui Munar, un jucator mult mai rezistent in schimburile de mingi, astfel ca eu consider ca ibericul isi va respecta statutul de favorit si se va impuna in acest meci.

    Pont: Victorie Jaume Munar @1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Lorenzo Musseti – Laszlo Djere (ora 14:40)

  • Lorenzo Musseti este unul dintre cei mai talentati tineri jucatori din circuit, impresionand tot mai mult in ultimul sezon, iar partida impotriva lui Laszlo Djere se anunta una extrem de spectaculoasa.
  • Ambii jucatori traverseaza o forma excelenta pe zgura de la Cagliari, reusind victorii solide, in special jucatorul sarb, jucator pentru care zgura reprezinta suprarafata preferata, castigand 2 titluri ATP in cariera.
  • Prevad un meci cu multe game-uri disputate, decisa cel mai probabil in set decisiv, astfel incat, pentru siguranta, eu voi miza pe cel putin un set castigat de jucatorul sarb, un adversar redutabil pentru orice jucator pe aceasta suprafata.

    Pont: Laszlo Djere +1.5 seturi @1.37 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Coria / Evans – Vavassori / Sonego (ora 14:20)

  • Federico Coria si Daniel Evans au reusit 2 surprize in acest turneu, castigand ambele partide din postura de contrafavoriti, insa vor intalni un cuplu extrem de solid in ultima perioada, pe italianieii Vavassori si Sonego.
  • Sustinuti frenetic de fanii din tribuna, italienii pornest cu prima sansa si ma astept sa confirme acest statut, cei doi fiind mult mai bine sudati decat adversarii lor, iar proba de dublu le este mult mai familiara decat adversarilor lor, in special decat lui Federico Coria.

    Pont: Victorie Vavassori / Sonego @1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
11 Câștigate
11 Pierdute
50% Rata de castig
197 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: