Biletul zilei tenis 13 februarie 2021

0

Biletul zilei tenis 13-14 februarie 2021 – Va propun pentru ziua de duminica un bilet din a 7-a zi de la Australian Open cu o cota de 2.43, format din 3 evenimente si poate fi plasat pana la 02:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 13 februarie 2021

Ponturi pariuri Garbine Muguruza – Naomi Osaka (14.02, 02:00)

  • Un super duel va avea loc in optimile de finala in turneul feminin, intre doua jucatoare aflate intr-o forma excelenta in aceste momente, intre Garbine Muguruza si Naomi Osaka.
  • Garbine Muguruza este fara set pierdut in acest turneu, iar meciurile au fost castigate de o maniere foarte autoritara, atat aici, cat si in meciurile de saptamana trecuta, cu exceptia finalei pierdute la Ashleigh Barty
  • Naomi Osaka reprezinta probabil cel mai puternic adversar in aceste momente pentru orice jucatoare din circuit, insa eu consider ca jucatoarea din Spania, daca va juca acelasi tenis de o calitate superioara, va reusi sa isi adjudece cel putin un set in aceasta intalnire.
  • Pont: Garbine Muguruza +1.5 seturi @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Felix Auger-Alliassime – Aslan Karastev (14.02, 03:15)

  • Aslan Karatsev este surpriza acestei editii a turneului de la Australian Open, eliminandu-l in minimum de seturi pe Diego Schwartzman in tuurl anterior.
  • Felix Auger-Alliassime a fost in nota obisnuita pana acum, fiind fara set pierdut in primele 3 partide, iar in turul al 3-lea a dominat cu multa autoritate partida impotriva compatriotului sau, Denis Shapovalov.
  • Desi mai tanar, Felix Auger-Alliassime este mult mai obisnuit cu aceste faze a turneelor de Grand Slam decat adversarul sau, pentru care aceasta performanta reprezinta cel mai bun rezultat al carierei, iar emotiile isi vor spune cuvantul pentru jucatorul rus, care eu cred ca nu va reusi sa mentina ritmul de joc ridicat impus de tanarul canadian.
  • Pont: Victorie Felix Auger Alliassime @1.52 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 12 din 21
Unitati: +595

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here