Biletul zilei tenis 14 februarie 2021

0

Biletul zilei tenis 14-15 februarie 2021 – Va propun pentru ziua de luniun bilet din a 8-a zi de la Australian Open cu o cota de 2.91, format din 2 evenimente si poate fi plasat pana la 04:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 14 februarie 2021

Ponturi pariuri Melo / Tecau – Dodig / Polasek (15.02, 04:30)

  • Dupa parerea mea, Dodig si Polasek porneste cu prima sansa in acest duel, datorita faptului ca Ivan Dodig il cunoaste extrem de bine pe Marcelo Melo si este un jucator mult mai putin rigid decat vechiul sau parterner, urmand sa se adapteze mult mai usor stilului sau de joc.
  • Ambele echipe sunt fara set pierdut in acest turneu, insa Dodig si Polasek au fost extrem de solizi in spatele propriului serviciu, iar in schimburile de mingi, au un avantaj considerabil, croatul fiind un fost jucator de simplu excelent.
  • Si fara ca Horia Tecau sa traverseze o forma excelenta in ultima perioada, mizez astfel pe victoria cuplului Dodig / Polasek, urmand ca cei doi sa isi continue serie in acest turneu.
  • Pont: Victorie Dodig / Polasek @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Stefanos Tsitsipas – Matteo Berrettini (15.02, 11:30)

  • Din cele 7 seturi directe disputate intre cei doi jucatori, nu mai putin de 5 dintre acestea au fost decise in urma unor tiebreak-uri.
  • Si in acest turneu, tenisul ambilor a aratat excelent, in special in spatele propriului serviciu, care reprezinta cel mai important atuu.
  • Ma astept la un meci extem de echilibrat, decis din nou la doar cateva puncte si implicit la un inceput de meci foarte strans, in care niciunul dintre jucatori va incerca sa nu isi piarda propriul serviciu.
  • Aleg astfel ca pronostic un scor egal dupa primele 6 game-uri, 3-3, o alegere care ar trebui sa fie castigatoare fara prea mari emotii.
  • Pont: Scorul dupa primele 6 game-uri: 3-3 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 14-15 februarie 2021 la Betano

Biletul Zilei 14.02.2021

Joaca biletul zilei AICI si ai bonusuri de 500 RON la prima depunere; Afla detalii AICI

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 5 din 14
Unitati: +218

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
7 din 1070%+385.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here