Biletul zilei tenis 15 februarie 2021

0

Biletul zilei tenis 15-16 februarie 2021 – Va propun pentru ziua de marti un bilet din sferturile de finala de la Australian Open cu o cota de 2.20, format din 2 evenimente si poate fi plasat pana la 03:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 15-16 februarie 2021

Ponturi pariuri Su Wei Hsieh – Naomi Osaka (15.02, 03:30)

  • Su Wei Hsieh este o prezenta surprinzatoare in sferturile de finala de la Australian Open, jucatoarea din Taipei fiind fara niciun rezultat notabil in ultima perioada.
  • Naomi Osaka isi continua traseul spre un nou titlu de Grand Slam dupa cel obtinut la US Open, reusind un tenis de o calitate exceptionala in multe momente.
  • Avand un avans confortabil in meciurile directe, 4-1, Naomi Osaka porneste ca mare favorita in aceasta confruntare si ar trebui sa fie o partida facila, pe care sa o domine in intregime, obtinand un succes in minimum de seturi.
  • Pont: Naomi Osaka 2-0 @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Grigor Dimitrov – Aslan Karatsev (15.02, 06:30)

  • Grigor Dimitrov, cand traverseaza o forma excelenta si se simte foarte bine pe teren, precum in acest an la Melbourne, pare a fi de invinsa, lucru demonstrat si impotriva lui Dominic Thiem, pe care l-a invins in minimum de seturi, castigand un set cu 6-0.
  • Aslan Karatsev a reusit performanta carierei in acest turneu, reusind sa revina de la 0-2 la seturi impotriva lui Felix Auger Alliassime in optimile de finala, iar increderea sa in joc este la cote extrem de ridicate.
  • Nefiind obisnuit cu meciurile de 5 seturi si cu etapa in care a ajuns, ma astept ca rusul Karatsev sa se resimta in acest meci, atat din punct de vedere fizic, cat si mental, iar Dimitrov sa continue marsul in acest turneu, urmand ca jucatorul bulgar sa confirme statutul de favorit si sa obtina calificarea in semifinale.
  • Pont: Victorie Grigori Dimitrov @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 10 din 17
Unitati: +674

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
39 din 60 65% +893.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here