Biletul zilei tenis 15 aprilie 2021

Scris de Tennis.tipster.9215/04/2021
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
2.56


Biletul zilei tenis 15 aprilie 2021 – Va propun pentru ziua de joi un bilet format din 2 evenimente, avand loc in turneul ATP Masters 1000 de la Monte Carlo, primul desfasurat pe zgura in acest sezon. Acesta are o cota de 2.56 si poate fi plasat pana la 13:20.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 15 aprilie 2021

Ponturi pariuri Novak Djokovic – Daniel Evans (ora 13:30)

  • Novak Djokovic a demonstrat inca o data faptul ca ramane principalul contracandidat al lui Rafael Nadal pe aceasta suprafata, reusind o victorie solida impotriva talentatului Jannik Sinner, in minimum de seturi.
  • Daniel Evans a surprins pe toata lumea prin prestatiile bune atat impotriva lui Dusan Lajovic, cat si in fata lui Hubert Hurkacz, proaspatul castigator de la Miami, pe care l-a invins in minimum de seturi, desi zgura reprezinsta suprafata cu cele mai slabe rezultate pentru britanic.
  • Novak Djokovic porneste ca mare favorit in acest duel, diferenta pe zgura fiind uriasa intre cei doi, iar eu aleg ca pronostic o victorie facila pentru jucatorul sarb, cu un numar scazut de game-uri.

    Pont: Novak Djokovic & Sub 18.5 game-uri @1.78 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Grigor Dimitrov – Rafael Nadal (ora 14:40)

  • Cei doi jucatori s-au intalnit in turneul de la Monte Carlo atat in in 2018, cat si in 2019, meciuri incheindu-se cu acelasi rezultat, 6-4 6-1 in favoarea jucatorului spaniol.
  • Rafael Nadal il conduce cu un neverosimil 13-1 pe Grigor Dimitrov in confruntarile directe, iar bulgarul, dupa o serie de turnee total nefaste, a reusit 2 victorii in minimum de seturi, la jucatori precum Jan Lennard Struff sau Jeremy Chardy.
  • Jocul lui Nadal a aratat excelent in partida cu Federico Delbonis, castigand clar, 6-1 6-2, iar un asemenea deznodamand prevad si in acest duel, Grigor Dimitrov nefiind intr-o forma atat de buna de a-i cauza probleme jucatorului spaniol, urmand ca acesta sa obtina un succes la o diferenta semnificativa de game-uri.

    Pont: Sub 20.5 game-uri @1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
11 Câștigate
11 Pierdute
50% Rata de castig
197 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: