Biletul zilei tenis 18.01.2021

0

Biletul zilei tenis 18 ianuarie 2021 – Va propun pentru ziua de luni un bilet cu o cota de 2.81, format din 2 evenimente si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 18 ianuarie 2021

Ponturi pariuri Ergi Kirkin – Paolo Lorenzi (12:00)

  • Va avea loc un meci intre doua generatii diferite, turcul Kirkin fiind la inceput de drum, la 21 de ani, in timp ce Paolo Lorenzi, ajuns la 39 de ani, probabil se afla la ultimul sezon din cariera.
  • Italianul nu a mai inregistrat niciun rezultat notabil in ultimele sezoane, suferind de cele mai multe ori infrangeri inca de la primele meciuri din turnee.
  • Adversarul sau, Ergi Kirkin, a reusit la finalul anului trecut sa se impuna in 2 turnee de nivel ITF, in Tunisia, iar in turneul din Antalya de saptaman trecuta, l-a intalnit pe Matteo Berrettini, meci in care, in ciuda infrangerii in minimum de seturi, Kirkin s-a descurcat remarcabil.
  • Chiar daca porneste cu sansa a 2-a, mizez pe cel putin un set castigat de tanarul jucator turc, Lorenzi fiind departe de forma de acum 10 ani, moralul si increderea sa in joc fiind scazute.
  • Pont: Ergi Kirkin +1.5 seturi @1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Lorenzi Musetti – Danilo Petrovic (14:00)

  • Noua speranta a tenisului italianul, Lorenzo Musetti, de doar 18 ani, incearca sa intre in top 100 ATP, fiind clasat in prezent pe pozitia a 123-a.
  • Acesta il va intalni in primul tur al turneului de la Istabul pe Danilo Petrovic, un jucator predominant de nivel Challenger, aflat pe locul 144.
  • Lorenzo Musetti a practicat un tenis de un nivel remarcabil in 2020, cand a disputat meciuri foarte echilibrate cu jucatori de top 50, urmand sa ajunga curand in acest top.
  • Diferenta de consistenta in joc intre cei doi jucatori este una net superioara lui Musetti, iar eu consider ca tanarul italian se va impune in minimum de seturi si isi va conserva energia pentru fazele superioare ale turneului, fiind principalul favorit al competitiei.
  • Pont: Lorenzo Musetti @1.90 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 10 din 23
Unitati: -95

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here