Biletul zilei tenis 18.10.2020

0

Biletul zilei tenis 18 octombrie 2020 – Biletul zilei de sambata este format din 2 pronosticuri: un meci de la Saint Petersburg și unul de la Sardinia. Acesta are cota finală 2.67 și poate fi plasat până la ora 13:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 18 octombrie 2020

Ponturi pariuri Borna Coric – Andrey Rublev

  • Ultimul act de la Saint Petersburg ne aduce o finală destul de neașteptată, între favoriții cu numerele 7, Borna Coric și 3, Andrey Rublev. Bookmakerii îl dau drept favorit pe rus, însă eu sunt de părere că jucătorul din Croația îl poate pune pe acesta în dificultate.
  • Coric s-a calificat în mod surprinzător în finală, după ce l-a eliminat pe Milos Raonic, contrar așteptărilor tuturor. Astfel, Borna a confirmat forma excelentă de la acest turneu, unde s-a impus în minimul de seturi în fața jucătorilor Lopez, Safiullin și Opelka, pierzând set doar în semifinale.
  • Cu toate că Andrey domină la capitolul confruntări directe, croatul a reușit de fiecare dată să acopere handicapul și să nu piardă la mai mult de 5 game-uri și sunt șanse bune să o facă și în această finală, dacă va juca la fel ca și până acum.Pont: +5.5 game-uri Coric @ 1.43 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Marco Cecchinato – Laslo Djere

  • Finala primei ediții de la Sardinia îl are drept favorit pe italianul Cecchinato, care cred că se va impune în fața lui Djere la o diferență de cel puțin 3 game-uri. Marco joacă în țara sa natală și sunt sigur că își dorește să câștige acest turneu în premieră.
  • Italianul are un avantaj moral în fața adversarului său, având în vedere că l-a învins în ambele confruntări directe de până acum, fără să piardă set. Trebuie menționat că aceste meciuri au avut loc tot pe zgură, la fel ca și meciul de astăzi.
  • Se întâlnesc 2 jucători care trec printr-o perioadă excelentă, însă Cecchinato este cel cu mai multă experiență, având peste 350 meciuri câștigate pe zgură, mai multe decât a jucat Laslo în total pe această suprafață.Pont: -2.5 game-uri Cecchinato @ 1.87 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 18 octombrie 2020 la Betano

Biletul Zilei Tenis 18102020

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 12 din 21
Unitati: +595

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here