Biletul zilei tenis 19.10.2020

0

Biletul zilei tenis 19 octombrie 2020 – Biletul zilei de luni este format din 2 pronosticuri: un meci de la Koln și unul de la turneul Challenger Ismaning. Acesta are cota finală 3.04 și poate fi plasat până la ora 15:00.

Biletul Zilei Tenis 14.10.2020

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 19 octombrie 2020

Ponturi pariuri Brandon Nakashima – Matteo Viola

  • Cea mai dezechilibrată dispută din primul tur de la Ismaning îi are drept protagoniști pe Nakashima și Viola, într-un meci pe care consider că americanul îl va controla de la un capăt la celălalt.
  • Cu toate că sunt 14 ani diferență între cei doi, iar italianul este jucătorul cu mai multă experiență, acesta din urmă nu se simte deloc bine pe suprafețele rapide, având rezultate dezastruoase. Brandon se află la polul opus, el fiind jucător care preferă suprafețele rapide și acolo s-a consacrat.
  • Viola a pierdut 3 din 4 meciuri jucate pe hard indoor în acest an, în timp ce adversarul său a câștigat 5 din 8 partide. Matteo nu are serviciu și nici lovituri puternice și în mod normal Nakashima nu va pierde mai mult de 7 game-uri. 

    Pont: Nakashima și sub 19.5 game-uri @ 2.07 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Egor Gerasimov – Daniel Altmaier

  • Beneficiarul unui wild-card, Daniel Altmaier, unul dintre cei mai promițători tenismeni din Germania, consider că va face o partidă foarte bună în fața lui Egor Gerasimov și nu va pierde la o diferență mai mare de 3 game-uri. 
  • L-am urmărit pe Daniel și mi se pare un jucător foarte bun pentru suprafețele rapide, lovind rapid și în forță mingea și totodată având un serviciu excelent. De partea cealaltă și Gerasimov se simte bine pe hard, însă nu se poate spune că este un jucător de speriat.
  • Chiar dacă a obținut mai multe victorii în acest an decât oponentul său, Gerasimov este genul de jucător care are nevoie de multe game-uri pentru a se impune, deseori chiar și de set decisiv. La fel ca și bookmakerii, mă aștept la un duel strâns, echilibrat.

    Pont: +3.5 game-uri Altmaier @ 1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 19 octombrie 2020 la Betano

Biletul Zilei Tenis 19102020

Joacă biletul zilei AICI și ai bonusuri de 1000 RON la prima depunere; afla detalii AICI >>>

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 0 din 5
Unitati: -500

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
5 din 683%+160.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here