Biletul zilei tenis 20 februarie 2021

0

Biletul zilei tenis 20 februarie 2021 – Va propun pentru ziua de sambata un bilet format din doua evenimente, 2 finale de dublu, atat cea de mixt de la Australian Open, cat si de la Challenger-ul Biella 2. Acesta are o cota de 2.71 si poate fi plasat pana la 11:45.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 20 februarie 2021

Ponturi pariuri Stosur / Ebden – Krejcikova / Ram (20.02, 11:45)

  • Barbora Krejcikova si Rajeev si-au aparat statutul de favoriti nr. 6 inainte de startul competitiei si s-au calificat pana in finala, pierzand pe parcursul competitiei un singur set.
  • De cealalta parte, favoritii gazdelor, Samatha Stosur si Matthew Ebeden, au obtinut dramatic calificarea in finala, castigand cu 10-8 in maxi tiebreak in semifinale, impoitriva lui Salisbury / Krawczyk.
  • Fiind o pereche mult mai sudata, formand o echipa de multa vreme si ambii axandu-se in special pe proba de dublu si fiind jucatori de top, ma astept ca pereche Krejcikova / Ram sa domine partida si sa se impuna, in ciuda sustinerii frenetice din tribune a adversarilor lor.
  • Pont: Victorie Krejcikova / Ram @1.47 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Nys / Puetz – Helliovara / Glasspool (20.02, 15:00)

  • Finala de dublu masculin a turneului Challenger de la Biella se va desfasura intre favoritii principali, Hugo Nys si Tim Puetz, care si-au confrimat statutul prin victorii 2 victorii cu doar un set pierdut, in timp ce in semifinale au beneficiat de abandonul adversarilor.
  • Adversarii lor, Helliovara si Glasspool, sunt un cuplu format anul trecut, avand un record de 9 victorii si doar 3 infrangeri, pierzand in acest turneu un singur set.
  • Hugo Nys si Tim Puetz au totusi o experienta superioara, atat in proba de dublu, cat si in cea de simplu, avand capacitatea de a controla schimburile de mingi si eu consider ca isi vor trece in palmares titlul in aceasta proba de dublu, in ciuda unui meci echilibrat.
  • Pont: Victorie Nys / Puetz @1.85 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 20 februarie 2021 la Betano

Biletul Zilei 20.02.2021

Joaca biletul zilei AICI si ai bonusuri de 500 RON la prima depunere; Afla detalii AICI

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 5 din 17
Unitati: +29

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
17 din 2568%+384.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here