Biletul zilei tenis 20.11.2020

0

Biletul zilei tenis 20 noiembrie 2020 – Biletul zilei de vineri este format din 2 pronosticuri, unul de la ATP Finals (Turneul Campionilor) și al doilea de la turneul Challenger de la Orlando. Biletul are o cotă finală de 3.19 și poate fi plasat până la ora 16:00.

Biletul Zilei Tenis 13.112020

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 20 noiembrie 2020

Ponturi pariuri Novak Djokovic – Alexander Zverev

  • Consider că sârbul Nole are prima șansă în acest meci și își va respecta statutul de favorit în fața lui Zverev. Am mizat pe faptul că Djokovic se va impune la o diferență de minim 2 game-uri deoarece este conștient că numai victoria îi poate aduce prezența în semifinale.
  • Zverev nu m-a impresionat la acest turneu, mi s-a părut fără vlagă și a câștigat mai degrabă pe greșelile adversarului (Schwartzman), iar în fața lui Novak trebuie să facă un meci de senzație pentru a avea o șansă.
  • Liderul ATP n-a mai câștigat această competiție din 2015, astfel că își dorește să o facă în acest an și consider că neamțul nu îl poate opri în acest moment.

Pont: -1.5 game-uri Djokovic @ 1.45 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Brandon Nakashima – Mackenzie McDonald

  • Sfertul de finală de la Orlando ne aduce disputa dintre americanii Nakashima și McDonald. Am decis să mizez pe un prim set câștigat de McDonald fiindcă este jucătorul cu mai multă experiență și poate profita de faptul că este outsider și nu are presiune.
  • Mackenzie n-a pierdut niciun set până acum, la fel ca și Nakashima, însă McDonald a întâlnit adversari mult mai puternici precum Gabashvili și Ymer.
  • Nakashima pe de altă parte, a avut parte de oponenți modești, precum necunoscutul Cid Subervi sau zguristul Monteiro, așa că va avea un meci mult mai greu acum și va fi luat prin surprindere de conaționalul său.

Pont: Primul set – McDonald @ 2.20 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 20 noiembrie 2020 la Betano

Biletul Zilei Tenis 20112020

Joacă biletul zilei AICI și ai bonusuri de 500 RON la prima depunere; afla detalii AICI >>>

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 5 din 27
Unitati: -982

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
31 din 5062%+935.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here