Biletul zilei tenis 21.11.2020

0

Biletul zilei tenis 21 noiembrie 2020 – Biletul zilei de sâmbătă este format din 3 pronosticuri, toate de la ATP Finals (Turneul Campionilor). Biletul are o cotă finală de 4.29 și poate fi plasat până la ora 16:00.

Biletul Zilei Tenis 13.112020

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 21 noiembrie 2020

Ponturi pariuri Dominic Thiem – Novak Djokovic

  • Am ales un pariu mai special pentru primul duel din faza semifinalelor de la simplu, dintre Domi și Nole și anume că austriacul va comite cel puțin 2 duble greșeli.
  • Thiem este considerat outsider și pe bună dreptate, astfel că va trebui să prindă o zi excelentă pentru a putea să-l învingă pe sârb. Pentru a face acest lucru, serviciul trebuie să funcționeze la parametri maximi și cel mai probabil va forța cu cel de-al doilea și automat va fi nevoit să comită duble greșeli.
  • Djokovic este cel mai bun tenismen din circuit la capitolul retur, iar Thiem este conștient de acest aspect și n-are decât să riște, să servească la limită. S-au mai aflat față în față de 2 ori la ATP Finals până acum și de fiecare dată Dominic a avut cel puțin 2 duble greșeli.

Pont: Peste 1.5 duble greșeli Thiem @ 1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Melzer / Roger-Vasselin – Ram / Salisbury

  • Cea de-a doua semifinală de la turneul de dublu va fi un meci extrem de echilibrat, unde mi se pare foarte dificil de anticipat cine se va impune. Totuși, am ales un pariu bazat pe numărul de game-uri din primul set și anume că nu va fi sub pragul de 10.
  • În cele 6 partide disputate în grupe de către cele două perechi (3 de o parte, 3 de cealaltă), 5 dintre acestea ne-au oferit cel puțin 12 game-uri, așa că nu văd de ce nu am avea parte de minim 10 game-uri în prima parte a acestui penultim act.
  • Nici Melzer / Roger-Vasselin și nici Ram / Salisbury nu au mai ajuns vreodată în finala Turneului Campionilor, astfel că miza este foarte importantă pentru ambele cupluri și mi-e greu să cred că va ceda vreo pereche inițiativa în prima parte a acestei confruntări.

Pont: Peste 9.5 game-uri în primul set @ 1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Daniil Medvedev – Rafael Nadal

  • Consider că cea de-a doua semifinală de la simplu va fi mult mai echilibrată decât prima și sunt de părere că vor lipsi break-urile în primele 4 game-uri ale meciului și cel mai probabil vom avea egalitate perfectă, 2-2.
  • Atât Daniil, cât și Rafa, se duelează pentru un loc în ultimul act, într-o competiție pe care niciunul n-a câștigat-o până acum. Motivația este la cote înalte pentru ambii tenismeni și sunt sigur că vor vrea să înceapă bine acest meci.
  • În 2 din cele 3 confruntări directe, primul set a avut nevoie de „prelungiri”, adică de minim 12 game-uri, ceea ce mă face să cred că sunt șanse mari să avem parte de un scenariu asemănător și pentru această semifinală.

Pont: Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2 @ 1.61 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 21 noiembrie 2020 la Betano

Biletul Zilei Tenis 21112020

Joacă biletul zilei AICI și ai bonusuri de 500 RON la prima depunere; afla detalii AICI >>>

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 5 din 27
Unitati: -982

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
31 din 5062%+935.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here