Biletul zilei tenis 22 februarie 2021

0

Biletul zilei tenis 22 februarie 2021 – Va propun pentru ziua de luni un bilet format din 3 evenimente, 2 din turneul de hard indoor de la Montpellier si unul din calificarile turneului de zgura de la Cordoba. Acesta are o cota de 3.27 si poate fi plasat pana la 15:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 22 februarie 2021

Ponturi pariuri Norbert Gombos – Ugo Humbert (ora 15:30)

 • Cei doi jucatori s-au mai intalnit pana acum de 2 ori, ambele confruntari fiind castigate de Ugo Humbert, iar acestea au avut loc in urma cu 2 ani, cand Humbert era inca un necunoscut in circuit.
 • Cu un joc mult mai evoluat decat in urma cu 2 ani, Ugo Humbert porneste ca mare favorit in aceasta confruntare, nivelul sau de consistenta in joc fiind mult superior lui Norbert Gombos, un jucator slovac aflat in jurul locului 100 ATP.
 • Cotat ca unul dintre favoritii la castigarea trofeului, ma astept ca Ugo Humbert sa se impuna usor in acest meci, in minimum de seturi, controland cu multa autoritate partida.
 • Pont: Ugo Humbert castiga cu 2-0 la seturi @1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Goffin / Pouille – Goransson / Pel (ora 17:30)

 • David Goffin traverseaza o forma modesta de o perioada buna de timp, iar Lucas Pouille incearca sa revina la nivelul sau bun de joc, lipsind o perioada importanta din circuit.
 • Din aceste motive, cei doi jucatori au ales sa faca echipa in turneul de la Montpellier in proba de dublu, pentru a-si exersa suplimentar loviturile, insa pornesc cu sansa a 2-a impotriva unui cuplu sudat in circuit precum Goransson . Pel.
 • Cu un turneu castigat in debutul acestui an pe hard-ul indoor de la Istanbul in turneu Challenger, Andre Goransson si David Pel ar trebui sa se impuna fara mari probleme, cunoscand mult mai bine jocul in proba de dublu decat adversarii lor.
 • Pont: Victorie Goransson / Pel @1.60 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Tomas Etcheverry – Ernesto Escobedo (ora 19:30)

 • Argentianianul Tomas Etchverry a iesit in evidenta in acest inceput de an in turneele Challenger disputate in Turcia, tot pe zgura, unde a atins faza sferturilor de finala, respectiv faza semifinalelor.
 • In acest turneu a castigat deja 2 meciuri de calificare, unul dintre ele chiar impotriva lui Leonardo Mayer, urmand sa il intalneasca in ultimul tur al calificarilor pe americanul Ernesto Escobedo, jucator obisnuit in special cu jocul pe hard.
 • Ma astept ca Tomas Etcheverry sa obtina un succes fara prea mari emotii, calificandu-se astfel pe tabloul principal de concurs.
 • Pont: Victorie Tomas Etcheverry @1.30 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 22 februarie 2021 la Superbet

Biletul Zilei 22.02.2021

Joaca biletul zilei AICI si ai bonusuri de 500 RON la primele 3 depuneri; Afla detalii AICI

44 Lei Fara Depunere

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 6 din 19
Unitati: +156

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
19 din 2966%+382.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here