Biletul zilei tenis 22.09.2020

Scris de Tennis.tipster.9222/09/2020
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
2.22

Biletul zilei tenis 22 septembrie 2020 – Am ajuns la o serie de 3 bilete castigatoare, consolidand astfel bilantul pozitiv. Pentru marti am ales 2 meciuri din turneul masculin de la Hamburg, cea mai importanta competitie din aceasta saptamana, respectiv unul din calificarile turneului de la Roland Garros. Acesta are o cota totala de 2.22 si poate fi plasat pana la ora 11:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 22 septembrie 2020

Ponturi pariuri Christian Garin – Kei Nishikori

  • Kei Nishikori a revenit in circuit pe zgura de la Kitzbuhel, unde a fost invins in primul tur, in timp ce la Roma a castigat un singur meci, neavand un ritm bun de joc.
  • Christian Garin este un jucator redutabil pe zgura, un jucator solid din spatele terenului, care ii va cauza mari probleme jucatorului japonez.
  • Meciul se anunta unul echilibrat, insa nu inteleg alegerea cotelor, Kei Nishikori fiind considerat usor favorit, insa Christian Garin este jucatorul mai bine adaptat la aceasta suprafata cu mai multe meciuri disputate, iar eu aleg ca pronostic cel putin un set castigat de acesta.Pont: Christian Garin +1.5 seturi @ 1.43 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Yannick Hanfmann – Gael Monfils

  • Yannick Hanfmann a obtinut in urma cu 2 saptamani cel mai bun rezultat al carierei, disputand finala turneului de la Kitzbuhel.
  • Gael Monfils a revenit in circuit in turneul de la Roma, unde a fost invins inca din primul tur de germanul Dominik Koepfer.
  • Diferenta de experienta dintre cei doi este una net superioara in favoarea lui Gael Monfils, iar acesta va cauta un rezultat bun la Hamburg pentru o forma buna inainte de debutul la Roland Garros, iar pronostic ales este cel putin un set castigat de Gael Monfils.Pont: Gael Monfils +1.5 seturi @ 1.35 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Aslan Karatsev – Arthur Cazaux

  • Tanarul jucator francez Arthur Cazaux, de doar 18 ani, ocupa in prezent locul 916 ATP si a primit o invitatie din partea organizatorilor pentru a accede pe tabloul de calificari.
  • Aslan Karatsev este cel mai in forma jucator din circuitul Challenger, castigand un turneu la Praga, respectiv unul la Ostrava si pe langa aceste rezultate, a mai disputat inca o finala la Praga, fiind invins de Stan Wawrinka.
  • Arthur Cazaux a participat doar in turnee de nivel ITF, diferenta dintre cei doi fiind una net superioara lui Aslan Karatsev, iar acest meci ar trebui sa fie o calificare usoara in turul urmator.Pont: Victorie Aslan Karatsev @ 1.15 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 22 septembrie 2020 la Superbet

Biletul Zilei Tenis 22.09.2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
11 Câștigate
12 Pierdute
48% Rata de castig
97 Unitati
Rezultate:
Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: