Biletul zilei tenis 23 februarie 2021

0

Biletul zilei tenis 23 februarie 2021 – Va propun pentru ziua de marti un bilet format din 2 evenimente, unul din turneul de hard indoor de la Montpellier, respectiv unul de pe zgura de la Cordoba. Acesta are o cota de 2.47 si poate fi plasat pana la 12:50.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 23 februarie 2021

Ponturi pariuri Peter Gojowczyk – Jan Lennard Struff (ora 12:50)

  • Cei doi jucatori s-au mai intalnit pana acum de 8 ori, scorul fiind 6-2 in favoarea lui Struff, insa ultimul meci direct a avut loc in urma cu 4 ani, iar Jan Lennard Struff si-a ridicat mult nivelul jocului de atunci.
  • Peter Gojowczyk a castigat un meci de calificare in acest turneu, impotriva lui Lukas Lacko, insa impotriva compatriotului sau, misiunea lui va fi mult mai dificila.
  • Cu un serviciu foarte solid, ma astept ca Jan Lennard Struff sa isi confime statutul de mare favorit si sa obtina o victorie facila, in minimum de seturi, diferenta dintre cei doi fiind una semnificativa in aceste momente.
  • Pont: Jan Lennard Struff castiga cu 2-0 la seturi @1.90 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Roberto Carballes Baena – Joao Sousa (ora 19:30)

  • Joao Sousa traverseaza probabil cea mai slaba perioada a sa din intreaga cariera, fiind fara victorie pe tabloul principal al unui turneu ATP de mai bine de 1 an si jumatate.
  • Cu increderea la pamant, sansele lui Joao Sousa impotriva lui Roberto Carballes Baena sunt foarte scazute, ibericul fiind un jucator extrem de redutabil pe zgura, terminand anul 2020 cu o finala disputata intr-un turneu Challenger, in Brazilia.
  • Asadar, ca pronostic voi alege victoria jucatorului din Spania, care cred ca va fi realizata usor, intr-o maniera destul de autoritara.
  • Pont: Victorie Roberto Carballes Baena @1.30 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Bilet Tenis
Tennis.tipster.92
Castigate: 12 din 21
Unitati: +595

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here