Biletul zilei tenis 24 februarie 2021

0

Biletul zilei tenis 24 februarie 2021 – Va propun pentru ziua de miercuri un bilet format din 2 evenimente, unul din turneul de hard indoor de la Montpellier, respectiv unul de pe zgura de la Cordoba. Acesta are o cota de 2.29 si poate fi plasat pana la 11:30.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 24 februarie 2021

Ponturi pariuri Bernabe Zapata Miralles – Alejandra Davidovich Fokina (ora 11:30)

  • Cu un joc extrem de rapid si o deplasare foarte buna in teren, Alejandro Davidovich Fokina a demonstrat in sezonul precedent ca jocul sau pe hard indoor este unul foarte bine pus la punct.
  • Tanarul spaniol il conduce pe compatriotul sau Berbabe Zapata cu 2-0 in confruntarile directe, ambele fiind castigate tot pe hard indoor, insa in 2017, cand Fokina avea doar 17 ani.
  • Facand progrese semnificative in special in ultimul an, mizez pe o dominatie clara din partea lui Alejandro, chiar daca adversarul sau a castigat ambele meciuri de calificare foarte usor, pierzand cateva game-uri.
  • Pont: Victorie Alejandro Davidovich Fokina @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Marcelo Barrios Vera – Josef Kovalik (ora 19:30)

  • Josef Kovalik porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, in primul meci direct, diferenta de experienta fiind superioara jucatorului slovac, adversarul sau ocupand in prezent locul 265 ATP.
  • Ambii tenismeni au jocul cel mai bine adaptat pe aceasta suprafata lenta, bazat pe schimburi lungi de mingi din spatele terenului, schimburi in care eu consider ca Josek Kovalik va avea intaietate, avand experienta meciurilor importante cu jucatori precum Stan Wawrinka sau altii din top 50.
  • Chiar daca se anunta un meci echlibrat, ma astept ca Josek Kovalik sa reuseasca un meci solid si sa obtina victoria in acest duel, fiind unul dintre cei mai experimentati jucatori ce iau parte in acest turneu de la Cordoba.
  • Pont: Victorie Josek Kovalik @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 24 februarie 2021 la Betano

Biletul Zilei 24.02.2021

Joaca biletul zilei AICI si ai bonusuri de 500 RON la prima depunere; Afla detalii AICI

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 4 din 7
Unitati: +292

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
13 din 1493%+603.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here