Biletul zilei tenis 24.09.2020

0

Biletul zilei tenis 24 septembrie 2020 – Biletul zilei de miercuri a fost unul castigator, iar pentru joi am ales 2 evenimente din competitii diferite, unul din turneul masculin de la Hamburg, respectiv din turneul Challenger de la Sibiu. Biletul are o cota de 2.10 si poate fi plasat pana la ora 13:00.

Biletul Zilei Tenis 24.09.2020

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 24 septembrie 2020

Ponturi pariuri Malek Jaziri – Francisco Cerundolo

  • Chiar daca Malek Jaziri a castigat 2 meciuri in acest turneu in minimum de seturi, el va intalni un jucator solid pe aceasta suprafata, Francisco Cerundolo, care a disputat cele mai multe meciuri din cariera pe aceasta suprafata.
  • Malek Jaziri este deja un veteran in circuitul masculin, insa jocul sau nu il recomanda foarte mult pe aceasta suprafata lenta, avand rezultate mult mai bune pe hard de-a lungul carierei.
  • Meciul va fi presarat cu multe schimburi lungi de mingi din spatele terenului, iar in acest tip de schimburi jucatorul argentinian va fi avantaj si eu consider ca in final acesta va reusi sa isi adjudece acest duel.

    Pont: Victorie Malek Jaziri @ 1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Ugo Humbert – Jiry Vesely

  • Ugo Humbert are un moral extrem de ridicat dupa victoria din turul precedent impotriva principalului favorit, Daniil Medvedev, meci in care a disputat un tenis de foarte buna calitate.
  • Jiry Vesely traverseaza o forma nefasta in ultimele sezoane, fara a mai fi jucatorul de temut in special pe zgura, cand punea probleme multor jucatori de top din circuit, insa in primul tur l-a invins pe veteranul Gilles Simon, un alt jucator aflat intr-o forma slaba.
  • Va fi un duel intre doi jucatori de mana stanga, care cu siguranta va fi unul foarte spectaculos, insa eu consider ca Ugo Humbert isi va continua parcursul in turneul de la Hamburg si va egala scorul intalnirilor directe, singura partida fiind castigata de Jiry Vesely.

    Pont: Victorie Ugo Humbert @ 1.48 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 24 septembrie 2020 la Superbet

Biletul Zilei Tenis 24.09.2020

Joacă biletul zilei AICI și ai bonusuri de 500 RON la primele 3 depuneri! ; afla detalii AICI >>>

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 1 din 20
Unitati: -1687

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
50 din 8063%+930.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here