Biletul zilei tenis 24.09.2020

Scris de Tennis.tipster.9224/09/2020
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
2.1

Biletul zilei tenis 24 septembrie 2020 – Biletul zilei de miercuri a fost unul castigator, iar pentru joi am ales 2 evenimente din competitii diferite, unul din turneul masculin de la Hamburg, respectiv din turneul Challenger de la Sibiu. Biletul are o cota de 2.10 si poate fi plasat pana la ora 13:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 24 septembrie 2020

Ponturi pariuri Malek Jaziri – Francisco Cerundolo

  • Chiar daca Malek Jaziri a castigat 2 meciuri in acest turneu in minimum de seturi, el va intalni un jucator solid pe aceasta suprafata, Francisco Cerundolo, care a disputat cele mai multe meciuri din cariera pe aceasta suprafata.
  • Malek Jaziri este deja un veteran in circuitul masculin, insa jocul sau nu il recomanda foarte mult pe aceasta suprafata lenta, avand rezultate mult mai bune pe hard de-a lungul carierei.
  • Meciul va fi presarat cu multe schimburi lungi de mingi din spatele terenului, iar in acest tip de schimburi jucatorul argentinian va fi avantaj si eu consider ca in final acesta va reusi sa isi adjudece acest duel.Pont: Victorie Malek Jaziri @ 1.42 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Ugo Humbert – Jiry Vesely

  • Ugo Humbert are un moral extrem de ridicat dupa victoria din turul precedent impotriva principalului favorit, Daniil Medvedev, meci in care a disputat un tenis de foarte buna calitate.
  • Jiry Vesely traverseaza o forma nefasta in ultimele sezoane, fara a mai fi jucatorul de temut in special pe zgura, cand punea probleme multor jucatori de top din circuit, insa in primul tur l-a invins pe veteranul Gilles Simon, un alt jucator aflat intr-o forma slaba.
  • Va fi un duel intre doi jucatori de mana stanga, care cu siguranta va fi unul foarte spectaculos, insa eu consider ca Ugo Humbert isi va continua parcursul in turneul de la Hamburg si va egala scorul intalnirilor directe, singura partida fiind castigata de Jiry Vesely.Pont: Victorie Ugo Humbert @ 1.48 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 24 septembrie 2020 la Superbet

Biletul Zilei Tenis 24.09.2020

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
11 Câștigate
11 Pierdute
50% Rata de castig
197 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: