Biletul zilei tenis 25.01.2021

0

Biletul zilei tenis 25 ianuarie 2021 – Va propun pentru ziua de lunii un bilet cu o cota de 2.07, format din 2 evenimente si poate fi plasat pana la 17:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 25 ianuarie 2021

Ponturi pariuri Lorenzo Musetti – Alejandro Tabilo (a fost mutat pe 27.01, ora 10:30)

  • Dupa o eliminare timpurie in Antalya, Lorenzo Musetti revine pe suprafata sa preferata, zgura, unde il va intalni in primul tur pe chileanul Alejandro Tabilor.
  • Cu rezultatele notabile obtinute anul trecut pe aceasta suprafata, atat in circuitul ATP, cat si in cel Challenger, Lorenzo Musetti porneste ca mare favorit in acest duel.
  • Alejandro Tabilo a debutat in acest an cu 2 infrangeri suferite pe suprafata dura, iar in acest duel va avea o misiune foarte dificila, Musetti fiind un jucator aproape complet, chiar daca are doar 18 ani.
  • Mizez astfel pe un nou meci castigat fara prea mari emotii de noua speranta a tenisului italian si mondial, Lorenzo Musetti.
  • Pont: Victorie Lorenzo Musetti @1.28 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Evan Furness – Roberto Mancora (17:00)

  • Tanarul francez, Evan Furness, este intr-o forma excelenta in aceste momente, reusind sa joace o finala intr-un turneul ITF, respectiv sa castige un astfel de titlu, ambele disputate pe suprafata dura.
  • Il va intalni pe italianul Roberto Mancora, care traverseaza o forma total nefasta in aceste momente, fiind fara niciun rezultat notabil in ultimul an.
  • Consider ca Evan Furness porneste cu prima sansa in acest meci datorita seriei foarte lungi de victorii obtinute, chiar daca ele au avut loc la un nivel mai mic, insa victoriile aduc victorii si cred ca tanarul francez va obtine un nou succes.
  • Pont: Victorie Evan Furness @1.62 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 6 din 15
Unitati: -285

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here