Biletul zilei tenis 25 martie 2021

Scris de Tennis.tipster.9225/03/2021
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
2.77

Biletul zilei tenis 25 martie 2021 – Va propun pentru ziua de joi un bilet format din 3 evenimente, din turneul de la Miami, atat de din turneul masculin, cat si din cel feminin. Acesta are o cota de 2.77 si poate fi plasat pana la 19:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 25 martie 2021

Ponturi pariuri Victoria Azarenka – Laura Siegemund (ora 19:00)

  • Victoria Azarenka porneste cu un avantaj moral considerabil in fata Laurei Siegemund, pe care a mai invins-o si in urma cu 3 saptamani, pe hard-ul de la Doha, cu un scor clar, 6-4 6-2.
  • Ambele jucatoare traverseaza un sezon decent, cu destule victorii, insa Victoria Azarenka este o jucatoare superioare, in special pe aceasta suprafata rapida, jocul sau agresiv potrivindu-se foarte bine.
  • Ma astept astfel la o noua partida dominata de Azarenka, ea reusind performante bune in trecut in acest turneu din Florida, fiind greu de crezut ca Laura Siegemund poate oferi altceva in jocul sau in comparativ cu partida de acum 3 saptamani, cand a fost surclasata de bielorusa.

    Pont: Victoria Azarenka -3.5 game-uri @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Miomir Kecmanovic – Liam Broady (ora 19:00)

  • Miomir Kecmanovic a reusit un sezon consistent pana acum, reusind sa ajunga in semifinale pe zgura de la Buenos Aires in urma cu 2 saptamani, insa pe hard-ul de la Acapulco a fost invins de Grigor Dimitrov, cu 2-0 la seturi.
  • Adversarul sau, Liam Broady, este un jucator aflat pe locul al 158-lea in clasament, reusind cateva turnee Challenger consistente, cu multe victorii, iar in calificarile de la Miami a castigat deja 2 partide.
  • Chiar daca a reusit un numar mare de victorii in ultima perioada, Liam Broady a intalnit jucatori aflati in cea de-a doua suta mondial, in timp ce Miomir Kecmanovic este un adversar de top 50, cu un joc mult mai consistent decat al jucatorului britanic, iar eu consider ca sarbul va avea castig de cauza, dominand cu autoritate schimburile de mingi.

    Pont: Victorie Miomir Kecmanovic @1.35 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Christopher O'Connell – Joao Sousa (ora 22:30)

  • Australianul O'Connell a reusit cateva meciuri spectaculoase in acest an, invingand jucatori precum Jan Lennard Struff sau Dominik Koepfer, in timp ce adversarul sau, Joao Sousa este doar o umbra a jucatorului care ajungea pana pe locul al 16-lea ATP in 2016.
  • Portughezul nu a reusit nicio victorie pe tabloul principal al vreunui concurs din acest an, iar in ultimii 2 ani a obtinut maxim 10 victorii.
  • Disputand multe meciuri pe zgura in utlima perioada, ma astept ca portughezul sa nu fie deloc adaptat jocului in viteza pe hard, iar Christopher O'Connell va profita cu usurinta, obtinand o calificare facila in turul urmator.

    Pont: Victorie Christopher O'Connell @1.37 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
11 Câștigate
11 Pierdute
50% Rata de castig
197 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: