Biletul zilei tenis 25.09.2020

Scris de Tennis.tipster.9225/09/2020
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Bilanț: 5 Câștigate *luna in curs
COTA
2.38

Biletul zilei tenis 25 septembrie 2020 – Ultimele doua bilete au fost unul castigatoare, iar pentru vineri am ales 3 evenimente din competitii diferite, doua din calificarile turneului de la Roland Garros, respectiv unul din turneu Challenger de la Sibiu. Biletul poate fi plasat pana la ora 11:00 si are o cota totala de 2.38.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 25 septembrie 2020

Ponturi pariuri Sebastian Ofner – Jurij Rodionov

  • Cei doi jucatori din Austria s-au mai intalnit pana acum inca de 2 ori, ambele partide fiind castigte de Sebastian Ofner.
  • Ambii fac parte din catergoria de jucatori din turneele Challenger, fara sa faca pasul mai departe spre turneele de nivel ATP.
  • S-au descurcat bine in primele doua meciuri din acest turneu, iar acesta va avea o miza uriasa, calificarea pe tabloul principal ar fi o mare reusita pentru cei doi combantati.
  • Mizez astfel pe cel putin un set castigat de Sebastian Ofner, acesta avand un joc mult mai agresiv decat compatriotul sau si are si un avantaj moral considerabil datorita victoriilor directe.Pont: Sebastian Ofner +1.5 seturi @ 1.27 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Tereza Martincova – Sara Errani

  • Chiar daca si-a revenit la serviciu, Sara Errani pare sa nu mai poate reveni la rezultatele din sezoanele anterioare.
  • Scorul intalnirilor directe dintre cele doua este 1-0 in favoarea jucatoarei din Cehia, iar in ultmul meci, in 2019, Tereza Martincova a abandonat in setul decisiv.
  • Cele doua jucatoare au castigat meciurile precedente in minimim de seturi, iar acesta reprezinta meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros.
  • Datorita jocului slab la serviciu a jucatoarei din Italia, voi miza pe victoria Terezei Martincova in acest duel, insa ma astept ca meciul sa fie unul echilibrat.Pont: Victorie Tereza Martincova @ 1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Carlos-Gomes Herrera – Marc-Andrea Huesler

  • Elvetianul Marc-Andrea Huesler traverseaza probabil cea mai buna perioada din cariera, ajugand pana in semifinalele turneului de la Kitzbuhel in urma cu 2 saptamani.
  • Acesta a pierdut un singur set in turneul de la Sibiu in precedentele 3 meciuri, pornind favorit impotriva lui Carlos-Gomes Herrera, un jucator aflat pe locul 430 ATP.
  • Venit din calificari, pentru Carlos Herrera acesta repreinta cel mai bun rezultat din ultima perioada, el luand parte in special in turnee de nivel ITF
  • Jocul lui Marc-Andrea Huesler este mult mai consistent si ma astept ca acesta sa isi continue parcursul excelent de la Sibiu, fiind considerat unul dintre favoritii la castigarea trofeului.Pont: Victorie Marc-Andrea Huesler @ 1.30 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 25 septembrie 2020 la Betano

Biletul Zilei Tenis 25.09.2020

Alte 2 bilete interesante de azi

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
5 Câștigate
7 Pierdute
42% Rata de castig
-187 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: