Biletul zilei tenis 25.09.2020

0

Biletul zilei tenis 25 septembrie 2020 – Ultimele doua bilete au fost unul castigatoare, iar pentru vineri am ales 3 evenimente din competitii diferite, doua din calificarile turneului de la Roland Garros, respectiv unul din turneu Challenger de la Sibiu. Biletul poate fi plasat pana la ora 11:00 si are o cota totala de 2.38.

Biletul Zilei Tenis 25.09.2020

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 25 septembrie 2020

Ponturi pariuri Sebastian Ofner – Jurij Rodionov

 • Cei doi jucatori din Austria s-au mai intalnit pana acum inca de 2 ori, ambele partide fiind castigte de Sebastian Ofner.
 • Ambii fac parte din catergoria de jucatori din turneele Challenger, fara sa faca pasul mai departe spre turneele de nivel ATP.
 • S-au descurcat bine in primele doua meciuri din acest turneu, iar acesta va avea o miza uriasa, calificarea pe tabloul principal ar fi o mare reusita pentru cei doi combantati.
 • Mizez astfel pe cel putin un set castigat de Sebastian Ofner, acesta avand un joc mult mai agresiv decat compatriotul sau si are si un avantaj moral considerabil datorita victoriilor directe.

  Pont: Sebastian Ofner +1.5 seturi @ 1.27 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Tereza Martincova – Sara Errani

 • Chiar daca si-a revenit la serviciu, Sara Errani pare sa nu mai poate reveni la rezultatele din sezoanele anterioare.
 • Scorul intalnirilor directe dintre cele doua este 1-0 in favoarea jucatoarei din Cehia, iar in ultmul meci, in 2019, Tereza Martincova a abandonat in setul decisiv.
 • Cele doua jucatoare au castigat meciurile precedente in minimim de seturi, iar acesta reprezinta meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros.
 • Datorita jocului slab la serviciu a jucatoarei din Italia, voi miza pe victoria Terezei Martincova in acest duel, insa ma astept ca meciul sa fie unul echilibrat.

  Pont: Victorie Tereza Martincova @ 1.44 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Carlos-Gomes Herrera – Marc-Andrea Huesler

 • Elvetianul Marc-Andrea Huesler traverseaza probabil cea mai buna perioada din cariera, ajugand pana in semifinalele turneului de la Kitzbuhel in urma cu 2 saptamani.
 • Acesta a pierdut un singur set in turneul de la Sibiu in precedentele 3 meciuri, pornind favorit impotriva lui Carlos-Gomes Herrera, un jucator aflat pe locul 430 ATP.
 • Venit din calificari, pentru Carlos Herrera acesta repreinta cel mai bun rezultat din ultima perioada, el luand parte in special in turnee de nivel ITF
 • Jocul lui Marc-Andrea Huesler este mult mai consistent si ma astept ca acesta sa isi continue parcursul excelent de la Sibiu, fiind considerat unul dintre favoritii la castigarea trofeului.

  Pont: Victorie Marc-Andrea Huesler @ 1.30 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 25 septembrie 2020 la Betano

Biletul Zilei Tenis 25.09.2020

Joacă biletul zilei AICI și ai bonusuri de 500 RON la primele 3 depuneri! ; afla detalii AICI >>>

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 1 din 19
Unitati: -1587

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
50 din 80 63% +930.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here