Biletul zilei tenis 26.01.2021

0

Biletul zilei tenis 26 ianuarie 2021 – Va propun pentru ziua de marti un bilet cu o cota de 2.26, format din 2 evenimente si poate fi plasat pana la 13:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 26 ianuarie 2021

Ponturi pariuri Kacper Zuk – Peter Gojowczyk (ora 13:00)

  • Tanarul polonez de doar 22 de ani, Kacper Zuk, traverseaza cea mai buna forma din cariera, reusind in finalul sezonului precedent sa castige 2 turnee Challenger consecutive, ambele disputate in sala, pe hard.
  • Si in calificarile acestui turneu s-a descurcat excelent, castigand ambele partide in minimum de seturi, tenisul sau fiind la un nivel ridicat.
  • Peter Gojowzyk este la al 2-lea meci al anului, in primul fiind invins chiar in primul tur de calificari de la Australian Open, iar forma sa este una slaba, jucand doar 4 meciuri incepand cu luna iunie, pierzandu-le pe toate.
  • Conisder astfel ca jucatorul polonez va avea castig de cauza in acest duel, obtinand o calificare facila in turul urmator, in ciuda numelui mai titrat al adversarului.
  • Pont: Victorie Kacper Zuk @1.37 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Jaume Munar – Carlos Taberner (meciul a fost mutat pe 27.01, ora 12:00)

  • Jaume Munar este principalul favorit al turneului din Antalya, desfasurat pe zgura, insa misiunea sa in runda inaugurala este una delicata, intalnind un jucator intr-o crestere vizibila de forma, Carlos Taberner.
  • Scorul intalnirilor directe dintre cei doi conationali este egal, 2-2, ultimul avand loc chiar anul trecut la Iasi, unde Carlos Taberner s-a impus greu, in setul decisiv.
  • Ultimele 3 intalniri au fost extrem de echilibrate intre cei doi, acestea avand loc de fiecare data pe zgura, iar eu ma astept la inca un astfel de duel, fiind foarte dificil de preconizat castigatorul acestei intalniri, insa sunt mari sanse ca acesta sa ajunga din nou intr-un set decisiv.
  • Pont: Peste 20.5 game-uri @1.65 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 6 din 15
Unitati: -285

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here