Biletul zilei tenis 27.10.2020

0

Biletul zilei tenis 27 octombrie 2020 – Biletul zilei de marți este format din 2 pronosticuri, ambele din cadrul turneului de la Viena (ATP). Acesta are cota finală 3.00 și poate fi plasat până la ora 15:00.

Biletul Zilei Tenis 14.10.2020

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 27 octombrie 2020

Ponturi pariuri Grigor Dimitrov – Karen Khachanov

  • Cea de-a doua confruntare directă dintre Dimitrov și Khachanov va avea loc în primul tur de la Viena, unde se anunță o partidă foarte echilibrată. Mă aștept să avem parte de egalitate după primele 4 game-uri, luând în considerare că sunt 2 tenismeni foarte buni, care servesc excelent și se simt foarte bine pe suprafețele rapide.
  • În precedenta confruntare directă, disputată pe iarbă, primul set ne-a adus tie-break, așa că sunt șanse mari să avem parte de același deznodământ și astăzi.
  • Suprafața de la turneul din Austria este una foarte rapidă și atât Grigor, cât și Karen sunt 2 tenismeni înalți care se bazează mult pe propriul serviciu și urcă destul de des la fileu. Vorbim de un turneu ATP 500, așa că mă aștept să joace la nivel înalt ambii tenismeni și să nu cedeze inițiativa în debutul confruntării. 

Pont: Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2 @ 1.77 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Christian Garin – Stan Wawrinka

  • Sunt de părere că elvețianul Wawrinka a avut parte de o tragere la sorți accesibilă pentru tabloul principal de la Viena și va trece fără prea mari probleme de Garin, la o diferență de cel puțin 4 game-uri.
  • Chilianul nu se simte bine pe suprafețele rapide, el fiind zgurist la bază, drept dovadă că în carieră a jucat doar 9 meciuri pe hard indoor, câștigând 3. De partea cealaltă, Wawa va bifa disputa cu numărul 166 pe această suprafață, așa că diferența este enormă la acest capitol.
  • Stan lovește senzațional de bine reverul cu o singură mână, iar Christian a avut mari probleme în precedenta dispută, pe zgura de la Roland Garros. Dacă pe o suprafață lentă, Wawrinka s-a impus într-o manieră categorică, nu văd de ce nu s-ar întâmpla acest lucru și pe hard indoor.

Pont: -3.5 game-uri Wawrinka @ 1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 27 octombrie 2020 la Betano

Biletul Zilei Tenis 27102020

Joacă biletul zilei AICI și ai bonusuri de 1000 RON la prima depunere; afla detalii AICI >>>

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 3 din 8
Unitati: +274

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
8 din 1173%+204.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here