Biletul zilei tenis 27.11.2020

Scris de ABrt26/11/2020
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
4.13

Biletul zilei tenis 27 noiembrie 2020 – Biletul zilei de vineri este format din 3 pronosticuri, toate din turnee tip Challenger. Biletul are o cotă finală de 4.13 și poate fi plasat până la ora 17:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 27 noiembrie 2020

Ponturi pariuri Daniel Galan Riveros – Roberto Carballes Baena (ora 17:00)

  • Unul dintre cele mai echilibrate sferturi de finală de la turneul Challenger Lima, va avea loc între Galan Riveros și Carballes Baena. Am mizat pe un prim set cu minim 10 game-uri disputatate, fiind doi jucători foarte buni pe zgură, aflați într-o formă excelentă.
  • Daniel și Roberto s-au mai întâlnit o dată, în 2018, tot pe zgură, când primul set a avut nu mai puțin de 12 game-uri. Este una din ultimele competiții ale anului, așa că îi văd pe ambii determinați să se impună.

Pont: Peste 9.5 game-uri în primul set @ 1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Francisco Cerundolo – Thiago Augustin Tirante (ora 19:00)

  • Unul dintre cei mai în formă tenismeni prezenți la turneul Challenger de la Lima, Francisco Cerundolo, consider că va continua seria excelentă din ultima perioadă și se va impune din nou în minimul de seturi, de data aceasta în fața lui Tirante.
  • Francisco și Thiago Augustin s-au mai înfruntat în 2020, tot pe zgură, când același Cerundolo s-a impus în 2 seturi, scor 7-6, 7-5.
  • Favoritul acestui meci are 12 victorii din ultimele 13 meciuri și la cum a jucat la această competiție până acum, mi-e greu să cred că va pierde set astăzi.

Pont: 2-0 Cerundolo @ 1.80 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Escobar / Sitak – Cervantes / Roca Batalla (ora 21:00)

  • Principalii favoriți ai turneului de dublu de la Lima cel mai probabil își vor respecta acest statut în semifinale și vor reuși să se impună în fața perechii formate din Cervantes și Roca Batalla.
  • Escobar / Sitak au jucat fără greșeală până acum, câștigând ambele partide în minimul de seturi și s-a dovedit faptul că experiența lor de la dublu își poate spue oricând cuvântul.
  • Adversarii lor sunt într-adevăr într-o formă bună, însă chiar și-așa ei sunt mai puțin obișnuiți cu partidele de dublu decât oponenții lor. De-asta am mizat pe victoria primului cuplu, fiindcă în eventualitatea unui set decisiv, consider că aceștia vor știi cum să abordeze super tie-break-ul și se vor impune în cele din urmă.

Pont: Victorie Escobar / Sitak @ 1.35 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
11 Câștigate
11 Pierdute
50% Rata de castig
197 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: