Biletul zilei tenis 28.01.2021

0

Biletul zilei tenis 28 ianuarie 2021 – Va propun pentru ziua de joi un bilet cu o cota de 2.30, format din 2 evenimente din turneul Challgenr de la Quimper si poate fi plasat pana la 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 28 ianuarie 2021

Ponturi pariuri Filip Horansky – Maximilian Marterer (ora 12:00)

  • Desi Filip Horansky a provocat surpriza turneului, eliminandu-l pe principalul favorit, Lucas Pouille, in set decisiv, acesta nu a aratat un tenis foarte solid inainte de acest turneu, avand o serie lunga de infrangeri, in special pe acest tip de suprafata.
  • Maximilian Marterer a castigat primul meci din acest turneu in tiebreak-ul setului decisiv impotriva lui Sebastian Ofner, avand incredere in jocul sau, acest lucru dupa ce in finalul anului precedent a reusit sa se impuna in turneul Challenger de la Bratislava, jucat tot in sala pe suprafata dura.
  • Jocul pe carpeta i se potriveste mult mai bine talentatului jucator german, care porneste ca mare favorit in acest meci si consider ca se va impune fara mari probleme, fiind o diferenta semnificativa de consistenta in joc in favoarea acestuia.
  • Pont: Maximilian Marterer -2.5 game-uri @1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Enzo Coucaud – Evan Furness (ora 19:00)

  • Un duel 100% francez va avea loc in turul secund de la Quimper, meci in care Evan Furness porneste ca mare favorit, avand o serie 10 victorii in ultimele 11 meciuri, toate pe suprafata dura, moralul sau fiind unul excelent.
  • Pe Enzo Couacaud l-am urmarit in primul tur impotriva lui Jurij Rodionov si nu m-a impresionat deloc, neavand nicio lovitura de atac, tot jocul sau fiind unul defensiv in care a intors toate mingile in terenul advers.
  • Evan Furness va domina jocul cu multa autoritate si nu va avea dificultati in abordarea acestui tip de joc, fara ofensiva din partea lui Couacaud, urmand sa se califice facil in turul urmator.
  • Pont: Victorie Evan Furness @1.53 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Bilet Tenis
Castigate: 9 din 19
Unitati: +30

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here