Biletul zilei tenis 28.10.2020

Scris de ABrt28/10/2020
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
3.15

Biletul zilei tenis 28 octombrie 2020 – Biletul zilei de miercuri este format din 3 pronosticuri, unul de la Viena, al doilea de la Hamburg și ultimul de la turneul ITF de la Tyler. Acesta are cota finală 3.15 și poate fi plasat până la ora 18:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 28 octombrie 2020

Ponturi pariuri Novak Djokovic – Borna Coric

  • În ciuda faptului că a avut parte de un meci dificil în primul tur, consider că Nole și-a intrat în ritm și se va impune în minimul de seturi în fața lui Borna Coric, pentru a se califica în sferturile de finală de la Viena.
  • Sârbul l-a mai înfruntat de 4 ori pe adversarul de astăzi și de fiecare dată s-a impus în 2 seturi, așa că sunt șanse foarte mari să se repete același scenariu și astăzi.
  • 71% din cele 28 victorii obținute în 2020 pe hard & hard indoor nu au avut nevoie de set decisiv, Djokovic având parte de un an senzațional pe această suprafață, cu rezultate greu de egalat de cineva.
  • Nu cred că a revenit la Viena după o absență de 13 ani doar ca să facă act de prezență, ci se va lupta pentru câștigarea acestei competiții, așa că nu are nevoie de un meci lung în optimile de finală pentru a fi cât mai odihnit.

Pont: -1.5 seturi Djokovic @ 1.40 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Shelby Rogers – Whitney Osuigwe

  • Principala favorită a competiției ITF Tyler consider că își va respecta acest statut în disputa din primul tur și o va învinge fără drept de apel pe necunoscuta Osuigwe.
  • În vârstă de doar 18 ani, Whitney are un bilanț dezastruos pe hard în acest an, câștigând doar 5 partide din cele 14 disputate. Ea pare că se simte mai bine pe zgură, iar în fața unei jucătoare precum Rogers, acest lucru va fi un dezavantaj clar.
  • Din cele 21 de victorii obținute de Shelby pe hard outdoor și indoor în acest an, 15 s-au încheiat în minimul de seturi. Diferența este imensă între cele 2 jucătoare și dacă Rogers va juca așa cum o face de obicei, se va impune în 2 seturi câștigate categoric.

Pont: -1.5 seturi Rogers @ 1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Begemann / Pel – Moeller / Wiskandt

  • Optimile de finală de la Hamburg, turneu disputat pe hard indoor, ne aduc o partidă dezechilibrată la dublu, între perechile Begemann / Pel și Moeller / Wiskandt. Cel mai probabil prima echipă se va impune în 2 seturi, fiind cei care au experiență mai multă la dublu.
  • Begemann / Pel vin după un turneu câștigat tot pe hard, la Istanbul, astfel că trec printr-o formă excelentă și cel mai probabil își vor continua seria de victorii.
  • Adversarii lor, jucătorii Moeller și Wiskandt, sunt 2 puștani în vârstă de 21 și 18 ani, care nu au deloc experiență la dublu. Dacă Moeller nici nu are clasament la dublu, Wiskandt nu este nici în primii 2000 de jucători. În schimb, ambii oponenți ai acestora se află în top 100.

Pont: -1.5 seturi Begemann / Pel @ 1.50 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
11 Câștigate
11 Pierdute
50% Rata de castig
197 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: