Biletul zilei tenis 30.01.2021

0

Biletul zilei tenis 30 ianuarie 2021 – Va propun pentru ziua de sambata un bilet cu o cota de 4.02, format din 2 evenimente si poate fi plasat pana la 16:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 30 ianuarie 2021

Ponturi pariuri Benjamin Bonzi – Sebastian Korda (16:00)

  • Benjamin Bonzi porneste cu sansa a 2-a in acest meci, insa traverseaza o forma excelenta, revenind in ultimele 2 partide la 0-1 la seturi.
  • Americanul Sebastian Korda a castigat si el primele 2 meciuri in set decisiv, in timp ce in ultima partida a beneficiat de abandonului lui Enzo Couacaud in primul set.
  • Ma astept la un meci de lupta intre cei doi jucatori, si consider ca inceputul de partida va fi unul echilibrat, de tatonare, in care ambii vor pune accent pe castigarea propriului serviciu, urmand ca scorul sa fie egal dupa primele 4 game-uri, 2-2.
  • Pont: Scorul dupa primele 4 game-uri: 2-2 @2.15 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Filip Horanksy – Brandon Nakashima (17:20)

  • Filip Horansky se simte excelent din postura de outsider in meci, castigand toate cele 3 partide precedente astfel, atat impotriva lui Lucas Pouille, cat si a lui Marterer sau Zuk.
  • Brandon Nakashima porneste si el cu prima sansa in acest duel, castigand fara sa piarda niciun set primele 3 confruntari.
  • Chiar daca in primele 2 jocuri, Nakashima s-a impus fara nicio problema, impotriva lui Lestienne a avut un meci mai dificil, castigand 6-4 7-5, iar la un astfel de duel echilibrat ma astept si impotriva lui Filip Horansky, mizand pe un handicap de +4.5 game-uri a jucatorului slovac.
  • Pont: Filip Horansky +4.5 game-uri @1.87 >> CLICK AICI pentru a paria!

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 8 din 23
Unitati: -378

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Radu Oprea
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
15 din 22 68% +795.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here