Biletul zilei tenis 30.09.2020

Scris de Tennis.tipster.9230/09/2020
Bilet Tenis
Forma:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Bilanț: 11 Câștigate *luna in curs
COTA
2.08

Biletul zilei tenis 30 septembrie 2020 – Biletul zilei de marti a fost castigator, iar pentru miercuri am ales 3 meciuri ce consider ca pot aduce profit in continuarea. Acestea totalizeaza o cota finala de 2.08 si poate fi plasat pana la ora 12:00.

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 30 septembrie 2020

Ponturi pariuri Sara Errani – Kiki Bertens

  • Kiki Bertens a revenit in competitiile oficiale intr-o forma nefasta, fiind invinsa atat in primul tur atat la Roma, cat si la Strasbourg, meciurile avand loc pe zgura.
  • In primul tur de la Roland Garros a revenit de la 0-1 la seturi impotriva Katerinei Zavatska, castigand categoric ultimele 2 seturi, 6-2 6-0.
  • Pentru Sara Errani calificarea in turul secund reprezinta cel mai bun rezultat din ultimii ani, jocul sau fiind destul de indoielnic in ultimele sezoane.
  • In acest turneu Sara Errani a castigat 3 meciuri pe tabloul de calificare si a invins-o pe Monica Puig in primul tur.
  • Chiar daca Sara Errani traverseaza o forma buna, Kiki Bertens ramane una dintre cele mai redutabile jucatoare pe aceasta suprafata si cred ca va castiga acest duel.Pont: Victorie Kiki Bertens @ 1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Astra Sharma – Ekaterina Alexandrova

  • Jocul Astrei Sharma este mult mai bine adaptat suprafetei rapide de hard, acesta reprezentand cel mai bun rezultat din cariera la Roland Garros.
  • Ekaterina Alexandrova, chiar daca nu mai este in cea mai buna forma, porneste cu prima sansa in acest duel, fiind capabila sa domine schimburile lungi de mingi.
  • Ekaterina Alexandrova are un joc solid si ingrijit, provocand putine greseli nefortate, in timp ce Astra Sharma se bazeaza pe un serviciu puternic si lovituri agresive din spatele terenului, provocand mult greseli nefortate.
  • Mizez astfel pe victoria Ekaterinei Alexandrova, fara prea mari emotii.Pont: Victorie Ekaterina Alexandrova @ 1.33 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Mckenzie Mcdonald – Rafael Nadal

  • Rafael Nadal ramane principalul favorit la adjudecarea trofeului de la Roland Garros, confirmandu-si acest statut si in primul tur impotriva lui Egor Gerasimov, pe care l-a invins in minimum de seturi.
  • Mckenzie Mcdonald este un jucator fara niciun rezultat notabil pe zgura, provocand o surprinza in primul tur prin eliminarea lui Steven Diez.
  • Un singur favorit exista in acest meci, in persoana lui Rafael Nadal, care va obtine o noua victorie in minimum de seturi in acest duel.Pont: Rafael Nadal 3-0 @ 1.15 >> CLICK AICI pentru a paria!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Avatar tipster
Bilet Tenis
11 Câștigate
11 Pierdute
50% Rata de castig
197 Unitati
Rezultate:
Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Vezi Ponturi

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: