Biletul zilei tenis 31.10.2020

0

Biletul zilei tenis 31 octombrie 2020 – Biletul zilei de sâmbătă este format din 2 pronosticuri, ambele din cadrul a 2 partide de la Viena (ATP). Acesta are cota finală 2.66 și poate fi plasat până la ora 15:00.

Biletul Zilei Tenis 14.10.2020

Ponturi pariuri pentru biletul zilei tenis 31 octombrie 2020

Ponturi pariuri Krawietz / Mies – Kubot / Melo

  • Prima confruntare directă dintre perechile Krawietz / Mies și Kubot / Melo va avea loc în semifinalele de la Viena, unde consider că primul cuplu va reuși să obțină victoria.
  • Germanii trec printr-o perioadă senzațională, având în vedere că au câștigat Roland Garros, au ajuns în finală la Koln și în semifinale la Viena și asta la ultimele 3 turnee jucate. Nu cred că își doresc să piardă din nou în semifinale, mai ales că participă pentru prima dată la Viena.
  • Adversarii lor sunt destul de inconstanți, iar de când joacă împreună au obținut pe hard indoor 32 de victorii din 48 partide disputate, bilanț mult mai slab decât al oponenților: 24 victorii din 32 meciuri.

Pont: Victorie Krawietz / Mies @ 1.70 >> CLICK AICI pentru a paria!

Ponturi pariuri Kevin Anderson – Andrey Rublev

  • Casele de pariuri îl dau drept favorit cert pe Rublev, însă la cum a jucat Anderson la acest turneu sunt de părere că poate acoperi fără probleme handicapul de +4.5 game-uri.
  • Este un tenismen înalt, care servește în forță, urcă destul de des la fileu și își pierde rar serviciul. În fața unor tenismeni unde era considerat outsider precum Carreno-Busta sau Medvedev, Kevin a jucat fără greșeală și s-a impus în minimul de seturi.
  • Suprafața de la Viena este una rapidă iar serviciile sud-africanului vor fi dificil de returnat de către rus, de la care nu mă aștept să reușească mai mult de 2 break-uri în acest meci.

Pont: +4.5 game-uri Anderson @ 1.57 >> CLICK AICI pentru a paria!

Biletul zilei tenis 31 octombrie 2020 la Betano

Biletul Zilei Tenis 31102020

Joacă biletul zilei AICI și ai bonusuri de 1000 RON la prima depunere; afla detalii AICI >>>

Bilet Tenis

Forma Bilet Tenis: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Bilet Tenis
Castigate: 3 din 4
Unitati: +302

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
5 din 5100%+315.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here