Cum să câștigi la Bingo Unibet

0

Probabil foarte mulți dintre noi, când aud cuvântul Bingo, își amintesc cu nostalgie de serile de bingo, când jucam la anumite cluburi acest joc și așteptam să bifăm cât mai repede liniile și să luăm premiul cel mare.

Cum Sa Castigi La Bingo Unibet

Acum ai șansa să trăiești din nou acel entuziasm, pentru că jocul de Bingo este prezent și în oferta operatorului online Unibet.

Deschide cont AICI la Unibet Bingo!

Mai jos îți voi explica de ce este atât de atractiv jocul Bingo oferit de Unibet și cum îți mărești șansele de câștig.

De ce să joci Bingo la Unibet?

În primul rând, pentru că jocul are o grafică foarte plăcută și-ți oferă o experiență aparte.

Cum Sa Castigi La Bingo Unibet

Apoi, jocul este structurat pe camere, unde poți vedea câți utilizatori participă la fiecare joc. Totodată, fiecare cameră are un preț minim al biletelor, deci poți alege și în funcție de banii pe care-i ai în cont.

Biletele nu sunt așa scumpe, iar pe lângă câștigurile realizate la jocuri te poți alege și cu alte câștiguri suplimentare, prin programul de loialitate.

Cum să câștigi la Bingo Unibet?

Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să accesezi pagina de Loialitate din meniul de Bingo, exact ca în imaginea de mai jos.

Aici, după cum poți observa, îți sunt descrise modalitățile prin care poți obține tichete gratuite pentru a juca la bingo.

Roata norocoasă a loialității – Joacă bingo pe bani reali și se va umple acel indicator care-ți arată nivelul de jucător. Odată umplut vei putea învârti o singură dată roata care îți va aduce un câștig garantat.

Cum Sa Castigi La Bingo Unibet1

Acest câștig reprezintă o sumă bonus cu care îți poți cumpăra bilete la bingo. Ține cont că banii bonus vor fi folosiți după epuizarea banilor reali din contul de jucător.

N-ar fi rău să plasezi banii pe un pariu cu o cotă mică, 1.01 pentru ca mai apoi, între timp, să te poți bucura și de acel bonus de la bingo.

Jocuri chat – intrând în camerele de bingo vei observa că sunt ferestre de chat unde poți discuta cu ceilalți jucători. Ocazional, moderatorii organizează mini-jocuri cu premii în bani, astfel că poți câștiga anumite bonusuri.

BOGOF (buy one, get one free) – ofertă promoțională în anumite camere de joc, de regulă pe mize mici. Dacă vezi acest simbol cumpără un bilet și vei mai primi unul, absolut gratuit.

1&2 To go – Dacă mai ai doar 1 sau 2 numere până să câștigi vei fi recompensat cu o parte dintr-un fond adițional de premii, pus la dispoziție de Unibet.

Cum Sa Castigi La Bingo Unibet2

Alte sfaturi de care să ții cont:

Intră la jocuri unde sunt puțini jucători înscriși! Poate nu este prea mare fondul de premii, însă statistica este de partea ta: mai puțini jucători, mai puține bilete, mai multe șanse pentru tine (mai ales dacă vei cumpăra mai multe bilete).

Nu cumpăra bilete puține și scumpe! De exemplu, dacă mai ai în cont 15 RON nu te hazarda să cumperi un bilet de 8 RON. Încearcă-ți norocul cu mai multe bilete mai ieftine. Poți cumpăra 20 de bilete a câte 40 de bani fiecare. Ai șanse mai mari să câștigi astfel. Chiar dacă va fi un câștig mai mic, banii se vor strânge în cont și în timp vei putea să cumperi tichete cu o valoare mai mare pentru a avea șanse de a câștiga premii mai mari.

Sper că ți-a fost util acest articol. În cazul în care ai întrebări sau nelămuriri despre jocul de bingo la Unibet sau despre cum să-ți optimizezi șansele de câștig, nu ezita să ne scrii în secțiunea de comentarii și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Dă click AICI dacă vrei să joci bingo la Unibet!

Bzc

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
3 din 475%+122.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here