Vlad Cazino bingo

Scris de Serginho23/07/2022

Vlad Cazino are platformă de bingo, fiind al doilea operator care oferă posibilitatea să joci bingo pe internet. În acest articol îți voi prezenta toate detaliile legate de sala de bingo Vlad Cazino. Mai întâi îți voi prezenta avantajele acestui joc pe internet.

vlad cazino bingo

Pasionații de jocuri de noroc cu siguranță știu de mult timp de bingo, de pe vremea când acesta se juca-n “stradă”. Odată cu evoluția tehnologiei sălile de bingo s-au mutat pe internet.

De ce ar trebui să joci bingo online?

În primul rând este mult mai comod. Îți poți încerca norocul direct de pe telefonul mobil. În plus ai șansa de a câștiga premii consistente, iar cu o investiție minimă poți da “lovitura”, câștigând jackpot-uri în diferite camere.

De asemenea, îți sunt furnizate toate informațiile și detaliile de care ai nevoie. Prin urmare chiar dacă n-ai jucat vreodată la bingo vei înțelege rapid mecanismul jocului.

Cum joci la Vlad Cazino bingo online?

vlad cazino bingo online

Pentru a accesa platforma de bingo tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi în contul de utilizator. După aceea trebuie să dai click pe butonul “Bingo” din meniu.

Se va deschide o pagină-n care vor fi afișate toate camerele de joc – Hexabingo, Acvariul, Recreație, Discoteca, Garajul, Valea Liliecilor și Salonul Festiv. Vei vedea ușor miza minimă necesară pentru a juca bingo în respectiva cameră, precum și tipul de joc pe care-l vei găsi acolo.

Ce tipuri de jocuri sunt oferite de Vlad Cazino?

Vlad Cazino oferă 3 tipuri de jocuri de bingo, și anume:

  • Jocul 90-Ball – aceasta este varianta clasică de bingo, la care cartonul este format din 3 rânduri și 9 coloane. Fiecare rând conține 5 numere și 4 poziții libere. În total sunt disponibile pentru joc 15 numere. Există premii pentru o linie, pentru 2 linii sau pentru întregul carton.
  • Jocul 75-Ball – tichetul conține la acest joc un număr de 5 rânduri și 5 coloane. Există numere-n fiecare poziție, cu excepția celei centrale, acolo unde este plasată o stea. Sunt un total de 5 premii, începând cu o singură linie. În cazul unei singure linii, aceasta poate fi orizontală, verticală sau în diagonală, dar pentru următoarele premii se iau în considerare doar liniile orizontale.
  • Jocul 75-Ball Variant – este foarte asemănător cu jocul 75-Ball, doar că aici cartonul de joc nu mai conține acea stea-n mijloc, ci numere pe fiecare poziție (25 în total). În cadrul acestui joc nu mai poți cumpăra un singur tichet, ci doar bilet care conține 3 cartoane. Trebuie să mai știi că numerele nu se vor repeta pe cele 3 cartoane, deci vei avea numere de la 1 la 75 în diferite combinații.

Cum cumperi cartonul de joc?

Este foarte simplu să începi să joci bingo la Vlad Cazino. În primul rând trebuie să intri-n camera de joc preferată. Odată ce ai accesat această cameră se va deschide o pagină care arată-n felul următor:

vlad cazino bingo online

Eu am intrat, de exemplu, în camera “Salonul Festiv”. Vei observa mai multe cartoane de joc disponibile pentru a fi cumpărate. Poți alege unul sau mai multe tichete de joc.

Deasupra acestora va fi afișat numărul de tichete selectate, precum și suma de bani pe care trebuie s-o plătești. Dacă totul este-n regulă, ceea ce trebuie să faci este să apeși pe butonul galben “Cumpărare pentru 1.40 RON” (în cazul meu) și ai intrat în joc.

Tot în partea de sus a paginii există un cronometru, care arată timpul rămas până la următoarea extragere.

Prețurile biletelor de bingo și jocuri private

După cum ai văzut, la Vlad Cazino există-n momentul de față 7 camere de bingo online. În continuare le prezint și-ți spun și care este costul unui tichet de joc:

  • Hexabingo - cost tichet 2 RON.
  • Acvariul - cost tichet 8 RON.
  • Recreatie - cost tichet 2 RON.
  • Discoteca - cost tichet 0.60 RON.
  • Garajul - cost tichet 0.40 RON.
  • Valea Liliecilor – cost tichet 0.20 RON.
  • Salonul Festiv – cost tichet 0.20 RON.

Sistemul de loialitate la bingo Vlad Cazino

În funcție de activitatea pe care o ai pe această platformă vei aduna puncte de experiență. Acestea te vor ajuta să crești la nivelul următor.

De fiecare dată când progresezi în nivel vei avea parte de o rotire la Roata Bingo. Fiecare rotire-ți garantează un câștig, iar dacă primești săgeata spre partea interioară recompensele vor fi și mai mari. Poți câștiga chiar și un jackpot consistent.

Cu cât joci mai mult și avansezi în nivel, cu atât recompensele vor fi mai mari.

Turnee de bingo online

Vlad Cazino organizeaza periodic și turnee de bingo online. Acestea diferă ca durată, de la câteva zile până la săptămâni. Fiecare turneu are propriile reguli și se premiază, în general, numărul de linii obținute. În funcție de poziția ocupată la finalul turneului te poți alege cu câștiguri importante.

Vlad Cazino bingo online pe mobil

Dacă vrei să joci bingo online direct de pe telefonul mobil, atunci poți să faci acest lucru la Vlad Cazino. Este foarte ușor și tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi vladcazino.ro de pe dispozitivul tău și să selectezi platforma de bingo.

Astfel vei putea juca foarte ușor bingo pe bani reali de pe mobil oriunde te-ai afla.

Despre Vlad Cazino

Vlad Cazino a intrat pe piața din România în data de 12 februarie 2018. Are o licență de operare pe teritoriul țării noastre valabilă până pe 31.08.2026.

Are o interfață a site-ului ușor de folosit și care răspunde repede la comenzi, la care se adaugă un bonus atractiv de bun-venit oferit clienților la prima depunere, dar și un serviciu de live chat unde vei primi ajutor într-un timp foarte scurt.

Ți-am prezentat toate detaliile legate de platforma de bingo online oferită de Vlad Cazino, care a devenit a doua astfel de sală care poate fi accesată de către jucătorii români. Nu mai sta pe gânduri și profită de bonusul pe care Vlad Cazino îl oferă la prima depunere.

Lasă un comentariu mai jos:

Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
59 din 88
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+596
Vezi Ponturi


S-ar putea  te intereseze și:

Vlad Cazino online

Vlad Cazino online

Vlad Cazino bingo

Vlad Cazino bingo

Unibet bingo

Unibet bingo

Vlad Cazino contact

Vlad Cazino contact

Vlad Cazino app – cum descarci aplicația pentru mobil

Vlad Cazino app – cum descarci aplicația pentru mobil

Vlad Cazino 200 rotiri gratuite

Vlad Cazino 200 rotiri gratuite

Vlad Cazino bonus fără depunere

Vlad Cazino bonus fără depunere

Vlad Cazino verificare cont

Vlad Cazino verificare cont

Vlad Cazino păreri

Vlad Cazino păreri