Joc Bingo Online pe bani reali

În trecut românii jucau bingo fie în sălile de joc din marile orașe, fie cumpărând bilete pentru jocul de bingo de duminică care avea denumirea Tele Euro Bingo.

În 2024 nu mai este nevoie să aștepți ziua de duminică pentru a juca la bingo. O poți 24 din 24, direct din fața calculatorului sau de pe telefon, pe site-urile de jocuri online pe bani reali.

Săli de bingo online legale în România 2024

logo superbet alb

30 / 75 / 80 / 90 bile

logo unibet alb

75 / 90 bile

logo vlad cazino alb

75 / 90 bile

logo princess casino

30 / 75 / 80 / 90 bile

Cum se joacă bingo cu bani reali?

Ca să joci jocuri online bingo este necesar să ai cont creat la unul dintre cele cinci cazinouri pe bani reali de mai sus.

Recomandarea noastră este să alegi Superbet Bingo sau Unibet Bingo, deoarece ambele fac parte din 2 site-uri mari de jocuri de noroc online. Astfel numărul jucătorilor va fi mai mare și sumele câștigate vor fi mari.

Odată contul creat va trebui să cumperi tichete pentru jocuri de bingo. Vei putea cumpăra simultan mai multe tichete (chiar și 120 în anumite cazuri) pentru următoarea extragere.

Biletele cumpărate vor avea scris deasupra lor textul CUMPĂRAT. Doar acele bilete cu textul CUMPĂRAT deasupra vor conta la extragere.

bingo bilet cumparat

De asemenea este posibil să achiziționezi tichete și la jocuri bingo care au loc mai târziu, nu numai pentru extragerea care va urma.

Apropo de extrageri acestea au loc la anumite perioade de timp prestabilite. Aceste perioade diferă în funcție de sala de bingo.

Bingo reguli

Regulile jocului sunt destul de simple, indiferent dacă alegi să jocuri bingo cu 75 sau 90 de bile (cele mai populare tipuri).

Se vor extrage bile rând pe rând. În momentul în care unul sau mai mulți jucători a bifat (numerele se bifează automat pe tichet) o linie se va continua până când se va acumula 2 linii.

Atunci când sunt bifate toate numerlee de pe bilet înseamnă că s-a realizat Full House.

De precizat că dacă 2 sau mai multe persoane fac simultan 1-2-3-4 linii sau full house premiul asociat se va împărți în mod egal.

La anumite jocuri cu bingo există și un jackpot oferit de organizator.

Acesta va fi câștigat de cel care a realizat Full House înainte să fie extrasă a XX-a bilă (unde XX este numărul trecut în denumirea jackpotului).

De exemplu dacă la un joc de bingo cu JP55 dacă cineva realizează Full House mai devreme de extragerea celei de-a 55-a bile va câștiga premiul jackpot.

Atunci când vine vorba de reguli bingo trebuie să mai ai în vedere că în anumite camere din sălile de bingo online există și unele aspecte specifice.

De exemplu sunt camere în care se acordă câte un bilet gratuit pentru fiecare bilet câștigat sau camere unde se joacă până ce se obține de 2 ori full house.

Jocuri bingo online

După cum ai putut vedea și în tabelul din prima parte a paginii se pot juca 4 tipuri de bingo: cu 30, 75, 80 și 90 de bile. Îți voi da câteva detalii despre cele mai populare jocuri de bingo.

Bingo cu 90 de bile

La acest tip de bingo online grila are 27 de spații (9 coloane x 3 rânduri), dintre care 15 sunt cu numere. 

Bingo cu 75 de bile

Grila este compusă din 5 linii și 5 coloane și cuprinde 24 de numere.

La bingo pe bani reali cu 75 de bile vor fi câștigători atât la o linie, cât și la 2, 3 sau 4 linii, iar full house-ul va fi realizat când cineva a bifat toate cele 24 de numere.

Bingo online gratis

Ca să joci gratis bingo online este nevoie să joci înainte pe bani reali. Ideea este că nu se oferă bonus bingo fără depunere.

În schimb sunt promoții în urma cărora se pot obține bilete gratuite de bingo. Practic primești un bonus cu o anumită valoare, bonus pe care-l vei putea folosi doar pentru a achiziționa tichete de joc.

Strategii la jocuri de bingo

Spre deosebire de pariuri sportive jocul de bingo este unul 100% de noroc. Nu se poate spune că există o strategie care să-ți asigure câștigul într-un anumit moment.

Ți-aș putea da totuși câteva sfaturi bingo care s-ar putea să te ajute să câștigi mai mult sau cel puțin să nu pierzi foarte mult:

Profită de ofertele

Dacă într-o sală de bingo online este o cameră la care se acordă bilete bingo gratuite atunci când achiziționezi tichete încearcă-ți norocul acolo

Nu juca la mai multe extrageri simultan

Funcția de cumpărare automată îți va oferi posibilitatea să joci jocuri de bingo în mai multe camere dintr-o sală, recomandat ar fi să joci doar într-o cameră, să urmărești extragerile și să te bucuri de joc.

Ai grijă la mizele jucate

Aici aș avea 2 recomandări: să nu joci mai mult de 5% din bancă într-o sesiune de joc și să nu joci pe mize mari raportate la bugetul tău (adică dacă tu ai 100 RON nu are rost să te aventurezi să cumperi bilete de 4 RON pentru că vor fi șanse mari să ajungi rapid cu banca pe 0).

Cel mai bun site de bingo online

Închei acest articol prin a-ți prezenta cea mai bună cameră de bingo online pe bani reali. Aceasta este Superbet Bingo.

Chiar dacă a lansat mult mai recent platforma de bingo, comparativ cu cei de la Unibet, Superbet oferă în plus și variante de bingo cu 30 sau 80 de bile.

Partea atractivă la jocul cu 30 de bile este că un tichet costă doar 0.04 RON, iar la o extragere poți cumpăra până la 300 de tichete.