Poti vedeea Chelsea – Manchester City de pe Stamford Bridge

0

Sambata, 31 ianuarie 2015, va avea loc derby-ul campionatului in Premier League, pe Stamford Bridge Chelsea urmand sa primeasca vizita lui Manchester City. Aceasta casa de pariuri online va ofera sa vedeti spectacolul din capitala Angliei direct de pe stadion.

Castigati acum un pachet care contine 2 bilete la meci, bilete de zbor, cazare si bani de buzunar. Jucati-va pana marti 20 ianuarie 2015 la jocul de casino Gonzo's Quest si pentru fiecare 40 RON jucati veti primi un tichet la o tombola care va avea loc pe 20 februarie.

gonzo sportingbet

Doar pariurile pe bani reali vor fi luate in calcul la indeplinirea conditiilor de pariere. Sunt excluse de la promotie pariurile plasate din rotiri gratuite si bani bonus.

Castigatorul va fi creditat in cont cu suma totala de 1.500 pentru rezervarea biletelor (circa 500 de euro pentru 2 bilete), biletelor de avion (circa 500 de euro dus-intors pentru 2 persoane), hotel (150 de euro pentru o noapte, 2 persoane). Cei 350 de euro ramasi reprezinta bani de cheltuiala.

Pentru a avea cat mai multe sanse la extragerea din 20 ianuarie va trebui sa va jucati cat mai mult in urmatoarea perioada in jocul Gonzo's Quest.

Gonzo's Quest este un slot cu 20 de linii de linii la care multiplicatorul castigului creste treptat. Astfel dintr-o singura invartire puteti sa ajungeti sa castigati de 5x suma castigata in mod normal. La prima invartire castigul este x1, dar urmeaza o a doua rotire gratuita unde castigul este platit x2, o a treia rotire unde castigul este platit x3, iar toate castigurile rezultate din rotirile ulterioare sunt inmultite de cinci ori. In plus aveti si posibilitatea de a primi 10 Free Falls (rotiri gratuite). Aici multiplicatorii sunt x3, x6, x9 si x15. Gonzo's Quest este asadar un joc destul de profitabil pentru ca dintr-o singura invinge se poate ajunge la super castiguri.

Joaca si tu acum Gonzo's Quest si poate pe 31 ianuarie ii vei putea vedea pe viu pe Hazard sau Aguero.

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
8 din 1173%+442.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here