Joaca la loterii internationale pana la 50 RON fara riscul de a pierde!

0
311

Pariurile pe loterii au devenit foarte populare in Romania. Multi “pariori” au ajuns la concluzia ca intre a paria un bilet cu 20+ de pronosticuri si un bilet la loto cu 4+ numere nu prea este cine stie ce diferenta, pentru ca in ambele cazuri norocul influenteaza starea pariulu. Evolutia avuta de loterii in Romania o putem vedea si in activitatea unor tipsteri care cand nu pot propune la pariuri o cota de 2 recomanda un numar la nu stiu ce extragere loto (apropo, oare de ce cineva ar avea nevoie sa-i spuna altcineva – care poate ca este un tipster bun, desi am unele dubii, pe fotbal – pe ce numar sa parieze la o extragere de tip loto?).

Si daca tot au devenit asa populare pariurile pe loterii au fost adoptate si de site-urile de jocuri de noroc online. Avem posibilitatea sa pariem pe mai multe site-uri pe extragerile loterii dar personal iti recomand sa alegi ACEST OPERATOR deoarece pe langa faptul ca “ofera cele mai bune cote la pariurile pe rezultatele extragerilor loteriilor internationale” (citat de pe site-ul operatorului, n-am verificat daca asa e dar merg pe mana lor; pentru Grecia Kino 20/80 poti vedea cotele in imaginea de mai sus) iti ofera si posibilitatea sa plasezi 10 bilete gratuite (maxim 50 RON in total), adica 10 bilete pe care n-ai cum sa le pierzi.

E simplu, nu trebuie decat sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Te loghezi in contul operatorului; daca n-ai cont da CLICK AICI si deschide unul.
  2. Mizeaza cel mult 5 RON la orice loterie disponibila pe site-ul Netbet.

Primele 10 bilete pierdute care au miza de maxim 5 RON iti vor fi rambursate sub forma de bani reali. Pariurile se ramburseaza in ziua urmatoare, cu exceptia zilelor de vineri si sambata, caz in care rambursarea va fi facuta in cel mult 72 de ore.

Joaca AICI Grecia Kino 20/80 si alte loterii internationale!

Save

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
60 din 90 67% +1043.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here