Unibet Bingo ofera zilnic, aleatoriu, 140 de premii in bani reali

0

Iti place jocul de Bingo? Iti recomand sa il joci la camera de Bingo a cazinoului online Unibet, pentru ca aici ai ocazia sa castigi unul din cele 140 de premii in bani reali puse la bataie in aceasta vara.  Ai la dispozitie premii in valoare totala de 272.000 RON, asa ca nu trebuie sa ratezi oferta. Este vorba despre promotia Sumer 60’s Cash Drop, disponibila in fiecare zi din aceasta luna. Vezi mai jos toate detaliile.

Joaca acum la Unibet Bingo si castiga o parte din cei 272.000 RON !!

Unibet Bingo ofera zilnic aleatoriu 140 de premii in bani reali

Cum plasezi biletul ?

In primul rand, pentru a participa la promotie trebuie sa fii clientul casei de pariuri online Unibet. Daca inca nu ai cont, Inregistreaza-te aici.  
Intra pe platforma de Bingo si in fecare zi din august acceseaza o camera diferita. Poti castiga premii speciale in valoare de 2.000 RON sau chiar 4.000 RON in timp ce joci. Nu trebuie sa faci nimic special, doar sa joci bingo la Unibet.

Ce trebuie sa mai stii?

Promotia se va desfasura pana in data de 21.08.2018, in fiecare zi. Premiile se ofera intr-o camera diferita in fiecare zi.
Important !! Mini-jocurile nu sunt valabile la aceasta promotie. Pentru a fi eligibili, jucatorii trebuie sa cumpere bilete pentru trei jocuri consecutive in camera specificata, inclusiv pentru jocul in care se acorda premiul.
Camera specifica este anuntata zilnic si este identificata printr-o numaratoare inversa in contul tau de bingo de la Unibet.

Joaca acum la Unibet Bingo si castiga o parte din cei 272.000 RON !!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here