• Acasă
 • Bonusuri fără depunere pariuri sportive – 2022

Bonusuri fără depunere pariuri sportive – 2022

Descoperă aici cele mai tari bonusuri pariuri fără depunere în 2022.

Bonusuri fără depunere pariuri 2022

gets bet mobile black

100 RON fără depunere

 • Acordat după verificarea contului
 • Scrie codul CM100 după ce a fost făcută verificarea
maxbet mobil

50 RON fără depunere

 • Acordat după verificarea contului
 • Scrie codul K_50ESPORTS după ce a fost făcută verificarea
superbet mobil

40 RON fără depunere

 • Acordat după verificarea contului
 • Trebui jucat pe bilete cu cote de 1.60+
netbet mobile black

20 RON fără depunere

 • Acordat după verificarea contului
 • Scrie codul bonus FOTBAL22 în formularul de înregistrare
winbet mobil

20 RON fără depunere

 • Acordat după verificarea contului
 • Trebuie jucat pe bilete LIVE cu cota 1.50+
gets bet mobile black

100 RON FĂRĂ DEPUNERE

 • Acordat după verificarea contului
 • Scrie codul CM100 după ce a fost făcută verificarea
maxbet mobil

50 RON FĂRĂ DEPUNERE

 • Acordat după verificarea contului
 • Scrie codul K_50ESPORTS după ce a fost făcută verificarea
superbet mobil

40 RON FĂRĂ DEPUNERE

 • Acordat după verificarea contului
 • Trebuie jucat pe bilete cu cote de 1.60+
netbet mobile black

20 RON FĂRĂ DEPUNERE

 • Acordat după verificarea contului
 • Scrie codul bonus FOTBAL22 în formularul de înregistrare
winbet mobil

20 RON FĂRĂ DEPUNERE

 • Acordat după verificarea contului
 • Pariul gratuit va trebui jucat pe un bilet cu pronosticuri LIVE

Te-ar mai putea interesa și: Bonusuri fără depunere cazino 2022!

Bonusuri case de pariuri fără depunere

În continuare îți voi prezenta case de pariuri care oferă bonus fără depunere, agenții recomandate de Biletu-Zilei.com.

gets bet bonus fara depunere 1811

Deschide cont online la Gets Bet după ce apeși pe pe ACEST LINK SPECIAL și vei primi 100 RON bonus fără depunere ca să pariezi pe Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Ulterior înregistrării va trebui să efectuezi și verificarea identității. Aceasta se face încărcând poza cărții de identitate pe site-ul Gets Bet, în secțiunea Încarcă documente.

După ce ai primit confirmarea validării contului intră în pagina Bonusuri Active de pe site-ul Gets Bet și scrie codul bonus CM100.

Pariul gratuit are valabilitate 3 zile din momentul introducerii codului bonus. Îl vei putea utiliza pe un bilet simplu care să conțină doar pronosticuri cu cota minimă 1.50. Cota maximă a biletului jucat cu bonus fără depunere este 15.

În cazul în care biletul jucat cu pariul gratuit va fi câștigat vei primi în contul Gets Bet profitul (câștig total - 100 RON). Respectiva sumă va fi creditată ca bonus și va trebui rulată de 5 ori pentru a fi transformată în bani reali.

Ca să fie eligibile la rulaj biletele trebuie să conțină doar pronosticuri cu cota minimă 1.50 și cu miza maximă de 100 lei.

maxbet 50 ron esports

Dacă te înscrii la Maxbet după ce dai click pe ACEST LINK SPECIAL vei primi 50 RON bonus fără depunere pentru eSports.
Acesta va fi creditat în cont după ce a fost efectuată verificarea contului și după ce ai scris codul bonus K_50ESPORTS în secțiunea corespunzătoare din contul tău Maxbet.

Bonusul va trebui rulat pe evenimente din secțiunea eSports, pe evenimente cu cota minimă 1.90 și maximă 20. La biletele multiple fiecare pronostic va trebui să aibă cota 1.40.
Bonusul va trebui rulat de 10 ori și la capătul rulajului se va putea retrage maxim 250 RON.

superbet fara depunere 2211

În lista de case de pariuri online bonus fără depunere se regăsește și Netbet. Pentru a beneficia de ofertă în formularul de înregistrare bifează acordurile de marketing.

În maxim 48 de ore după verificarea identității vei primi la pariuri sportive bonus fără depunere în valoare de 40 RON.

Va trebui să accepți bonusul în maxim 24 de ore. Ulterior pariul gratuit fără depunere va trebui jucat pe un bilet care să conțină doar pronosticuri cu cota minimă 1.60.

În cazul în care biletul plasat cu pariul gratuit va fi câștigat vei primi în cont profitul în bani reali (câștig total - 40 RON bonus fără depunere)

netbet bonus fara depunere 20

Dacă te înscrii la Netbet până în data de 18 decembrie 2022 după ce apeși pe ACEST LINK SPECIAL ești eligibil pentru un bonus fără depunere în valoare de 20 RON.

Îl vei primi în cont în maxim 72 de ore de când ți-a fost validată identitatea.

Pariul gratuit fără depunere va putea fi utilizat pentru pariuri live sau pre-meci. Pe respectivul bilet trebuie să ai cota minimă 2.50 pentru biletele simple și 2.50 per pronostic la biletele multiple.

În cazul în care biletul plasat cu pariul gratuit fără depunere va fi câștigat vei primi în cont profitul (câștig total - 20 RON) în bani reali.

Pariurile din secțiunea NetBet Special - Cote Mărite nu sunt eligibile!

winbet bonus 0822

Înscrie-te la Winbet și după verificarea identității vei primi bonus pariuri online 20 RON fără depunere + 50 rotiri la cazino.

Pariul gratuit fără depunere va trebui jucat pe un bilet LIVE cu evenimente care au cota minimă 1.50.

În cazul în care pariul jucat cu bonusul fără depunere va fi câștigat vei rămâne în cont cu profitul în bani reali.

Întrebări frecvente bonus fără depunere pariuri sportive

Atunci când vine vorba să obțină la pariuri online bonus fără depozit cu siguranță mulți pariori își pun unele întrebări. M-am gândit să răspund în continuare la cele mai comune dintre ele.

1. Ce trebuie să fac ca să joc pariuri online fără depunere?

În primul rând este necesar să te înscrii după ce dai click pe link-ul prezentat în această pagină. Îți fac această recomandare deoarece, în general, un bonus fără depunere la pariuri sportive se acordă doar dacă contul a fost creat prin intermediul unui site de afiliați, cum este și biletu-zilei.com.

2. La câte case de pariuri cu bonus fără depunere pot să mă înscriu?

Te poți înregistra la toate casele de pariuri care oferă bonus fără depunere. Singurul aspect este că nu trebuie să fi beneficiat de oferta respectivei agenții vreun membru al familiei cu care locuiești.

Adică dacă în urmă cu 3 luni la Betano România fratele tău a primit rotiri gratuite fără depunere, tu (dacă locuiești în același apartament cu el) nu poți deschide acum alt cont pentru a beneficia de un bonus pariuri fără depunere.

3. M-am înregistrat la o agenție dar n-am primit bonus pariuri fără depunere?

În primul rând, înainte să te înregistrezi, ar trebui să citești ce condiții de acordare are bonusul. Este posibil să fie necesară introducerea unui cod bonus la înregistrare sau poate bonusul se acordă doar după ce a fost contul verificat. Dacă tu te înregistrezi și aștepți să-ți fie acordat bonusul s-ar putea să aștepți în zadar.

4. Am câștigat la case de pariuri fără depunere, cum retrag banii?

Indiferent ce case de pariuri cu bonus fără depunere vei alege îți recomand să citești înainte termenii și condițiile ofertei. Astfel vei afla și cum vei putea retrage câștigul obținut.

De exemplu unele bonusuri pariuri fără depunere pot fi retrase doar după ce se face o depunere minimă și se efectuează verificarea metodei de plată. Adică ai câștigat din bonusul fără depunere de la Gets Bet 900 RON și vei să-i retragi. Mai întâi va trebui să depui o sumă de bani, să pariezi măcar o dată suma respectivă și să vezi dacă nu e nevoie să faci verificarea metodei de plată și de abia ulterior vei putea scoate banii.

Acestea ar fi principalele întrebări legate de bonusuri fără depunere la pariuri. În cazul în care ai o altă întrebare las-o puțin mai jos în secțiunea de comentarii și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp.