2 ponturi care impreuna au cota 2.07 iti pot aduce 640 lei cu doar 15 lei

0

cote marite 28 iunie

Pentru ultima zi cu meciuri in faza grupelor de la Campionatul Mondial m-am gandit sa-ti arat cum poti castiga nu mai putin de 640 lei, in conditiile in care vei paria doar 15 lei pe 2 pronosticuri care impreuna formeaza o cota de putin peste 2.

E foarte simplu, nu trebuie decat sa aplici ceea ce-ti voi scrie in continuare. In plus vei face profit chiar daca ar fi sa iasa doar unul dintre pronosticuri, lucru de altfel foarte probabil.

In cazul in care n-ai cont bancar poti sa alimentezi cele 2 conturi de pariuri sportive online chiar si cu Paysafecard. Mergi la cel mai apropiat PayPoint (vei gasi mai mult ca sigur in magazine precum Mega Image, Profi etc) si cumpara un paysafecard de 50 RON. Ulterior introduci codul pe site-ul mypaysafecard.com si cand va fi sa faci depunerile le imparti in 2 parti.

Pasul 1: Deschiderea conturilor

Da CLICK AICI, deschide cont la casa de pariuri 1 

Intra AICI si deschide cont la casa de pariuri 2 

Atentie! Linkurile de mai sus sunt speciale, doar daca deschizi cont dupa ce le accesezi vei beneficia de cotele marite!

Pasul 2: Efectuarea depunerilor

La fiecare din cele 2 case de pariuri fa prima depunere (la ambele poti depune 25 RON cu Paysafecard)

Pasul 3: Plasarea pariurilor

 • La casa de pariuri 1 joaca 5 RON pe pronosticul peste 0.5 goluri in meciul Anglia – Belgia. Pariul trebuie sa fie jucat la cota normala din oferta agentiei. 
 • La casa de pariuri 2 joaca 10 RON pe pronosticul victorie Columbia cu Senegal. De asemenea, pariul trebuie sa fie jucat la cota normala din oferta operatorului. 

Pasul 4: Validarea pariurilor 

Aici avem 4 scenarii si le voi prezenta pe fiecare dintre ele:

 1. se marcheaza in Anglia – Belgia si Columbia castiga cu Senegal – la casa 1 vei primi imediat castigul la cota normala, iar in urmatoarele 24 de ore iti va fi acordata si diferenta pana la 140 RON sub forma de bonus, iar la casa 2 vei primi de asemenea castigul la cota normala si in urmatoarele 72 de ore iti va fi creditata si diferenta pana la 500 RON sub forma de bonus.
  Ai pariat 15 RON si ai castigat in total 640 RON, acesta fiind scenariul ideal. 
 2. se marcheaza in Anglia – Belgia si Columbia nu castiga cu Senegal – la casa 1 ei primi imediat castigul la cota normala, iar in urmatoarele 24 de ore iti va fi acordata si diferenta pana la 140 RON sub forma de bonus, la casa 2 pierzi pariul. 
  Ai pariat 15 RON si ai castigat 140 RON, chiar daca ai prins doar un pariu din 2
 3. Anglia – Belgia se termina 0:0 si Columbia castiga cu Senegal – la casa 2 vei primi castigul la cota normala imediat si in urmatoarele 72 de ore iti va fi creditata si diferenta pana la 500 RON sub forma de bonus. 
  Ai pariat 15 RON si ai castigat 500 RON, asta in conditiile in care ai prins doar un pariu din doua. 
 4. Anglia – Belgia se termina 0:0 si Columbia nu castiga cu Senegal – pierzi ambele pariuri. 
  Ai parit 15 RON si ai pierdut 15 RON.

Eu zic ca merita sa risti 15 RON pentru un castig eventual de 640 RON in conditiile in care pariezi pe 2 pronosticuri care in total dau o cota de 2.07. Daca vrei s-o faci da click pe linkurile speciale:

Link special casa 1: https://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-gol-marcat-in-Anglia-Belgia-la-cota-28
Link special casa 2: https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-la-Cupa-Mondiala

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
34 din 4674%+1105.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here