2 super cote de neratat azi pentru victoria “cetatenilor” din Manchester; pariezi 45 lei si iei 490 lei daca inving elevii lui Guardiola

0
100

Vrei sa pariezi 45 lei si sa castigi 490 lei daca Manchester City va trece de Basel si, mai mult, sa faci profit 35 lei daca pariul va fi pierdut? Atunci citeste cu atentie acest articol!

Daca vrei si tu sa castigi de aproape 11 ori mai mult pariind pe victoria lui Manchester City urmeaza pasii de mai jos, primii 2 fiind reprezentati de inregistrarea caselor de pariuri.

  1. Da click pe link-ul special https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-Basel-Manchester-City-la-cota-10 si deschide cont la casa de pariuri 1 scriind codul bonus COTA10 in sectiunea corespunzatoare din formularul de inregistrare.
  2. Da click pe link-ul special https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-victorie-Manchester-City-cu-Basel-la-cota-18 si deschide cont la casa de pariuri 2 scriind codul bonus ZFBNAU in sectiunea corespunzatoare din formularul de inregistrare.
  3. Efectueaza o depunere de minim 40 RON la casa 1
  4. Efectueaza o depunere minima si la casa 2
  5. Plaseaza primul pariu pe “Rezultat final 2” la meciul Basel – Manchester City, la cota normala din oferta, la casa 1 – miza 40 RON
  6. Plaseaza primul pariu pe “Rezultat final 2” la meciul Basel – Manchester City, la cota normala din sectiunea Sportsbook, la casa 2 – miza 5 RON

La casa 1 daca pariul va fi castigator vei primi imediat castigul calculat la cota normala sub forma de bani cash si pana cel tarziu joi seara iti va fi creditat in cont si un bonus egal ca valoare cu diferenta dintre 400 RON si suma deja creditata in bani reali. Suma primita ca bonus va trebui rulata de 4 ori pe cote de minim 1.60 in decurs 7 zile.

La casa 2 daca pariul va fi castigator vei primi imediat castigul calculat la cota normala sub forma de bani cash si pana cel tarziu miercuri seara iti va mai fi creditat in cont un bonus egal ca valoare cu diferenta dintre 90 RON si suma deja creditata in bani reali. Suma primita ca bonus va trebui rulata o singura data pe cote de cel putin 1.20, in urma pariurilor cu bani bonus urmand sa ramana in cont profitul sub forma de bani cash.

Prin urmare ai pariat 45 RON si daca Manchester City va invinge vei castiga 490 RON. La alte case de pariuri cota pentru victoria lui City este 1.38. Asta inseamna ca daca vei juca cu 45 RON acest pariu in alta parte vei avea sansa sa iei doar 62 RON.

Cum spuneam si la inceput, castigi 35 RON daca echipa trimisa in teren de Pep Guardiola nu va reusi sa castige. Acest lucru se intampla deoarece la casa de pariuri 1 daca pariul va fi pierdut iti va fi returnata dublul mizei, adica 80 lei (conditii de rulaj 6x cota minima 1.60).

Vrei sa pariezi 100 RON si sa castigi de aproape 11 ori mai mult daca Manchester City o va invinge pe Basel? Atunci da click pe link-urile de mai jos si procedeaza asa cum ti-am explicat anterior.

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
30 din 45 67% +825.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
54 din 102 53% +460.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 54 61% +310.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here