2 super cote de neratat azi pentru victoria “dracilor rosii” din Manchester; pariezi 100 lei si iei 700 daca inving elevii lui Mourinho

0

Vrei sa pariezi 100 lei si sa castigi 700 lei daca Manchester United va trece de Stoke si, mai mult, sa risti sa pierzi doar 50 lei daca pariul va fi pierdut? Atunci citeste cu atentie acest articol!

Daca vrei si tu sa castigi de 7 ori mai mult pariind pe victoria lui Manchester United urmeaza pasii de mai jos, primii 2 fiind deschiderea la casele de pariuri:

  1. Da click pe link-ul special https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-victorie-Manchester-United-cu-Stoke-la-cota-10 si deschide cont la casa de pariuri 1
  2. Da click pe link-ul special https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-victorie-Manchester-United-cu-Stoke-la-cota-4 si deschide cont la casa de pariuri 2 scriind codul bonus ZFBNAH in sectiunea corespunzatoare din formularul de inregistrare.
  3. Efectueaza o depunere de minim 50 RON la casa 1
  4. Efectueaza o depunere de minim 50 RON si la casa 2
  5. Plaseaza primul pariu pe “Rezultat final 1” la meciul Manchester United – Stoke, la cota normala din oferta, la casa 1 – miza 50 RON
  6. Plaseaza primul pariu pe “Rezultat final 1” la meciul Manchester United – Stoke, la cota normala din sectiunea Sportsbook, la casa 2 – miza 50 RON

La casa 1 daca pariul va fi castigator vei primi imediat castigul calculat la cota normala sub forma de bani cash si pana cel tarziu joi seara iti va fi creditat in cont si un bonus egal ca valoare cu diferenta dintre 500 RON si suma deja creditata in bani reali. Suma primita ca bonus va trebui rulata de 5 ori pe cote de minim 1.50 in decurs 7 zile.

La casa 2 daca pariul va fi castigator vei primi imediat castigul calculat la cota normala sub forma de bani cash si pana cel tarziu marti seara iti va mai fi creditat in cont un bonus egal ca valoare cu diferenta dintre 200 RON si suma deja creditata in bani reali. Suma primita ca bonus va trebui rulata o singura data pe cote de cel putin 1.20, in urma pariurilor cu bani bonus urmand sa ramana in cont profitul sub forma de bani cash.

Prin urmare ai pariat 100 RON si daca Manchester United va invinge vei castiga 700 RON. La alte case de pariuri cota pentru victoria lui United este 1.22. Asta inseamna ca daca vei juca cu 100 RON acest pariu in alta parte vei avea sansa sa iei doar 122 RON.

Cum spuneam si la inceput, pierzi doar 50 RON daca echipa trimisa in teren de Jose Mourinho nu va reusi sa castige. Acest lucru se intampla deoarece la casa de pariuri 1 daca pariul va fi pierdut iti va fi returnata miza, adica 50 lei (conditii de rulaj 5x cota minima 1.50).

Vrei sa pariezi 100 RON si sa castigi de 7 ori mai mult daca Manchester United o va invinge pe Stoke? Atunci da click pe link-urile de mai jos si procedeaza asa cum ti-am explicat anterior.

Save

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
13 din 1968%+158.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here