2 super cote de neratat azi pentru victori FCSB

0

Vrei sa pariezi 90 lei si sa castigi 600 lei daca FCSB va trece de Viitorul si, mai mult, sa faci profit 15 lei chiar daca pariul va fi pierdut? Atunci citeste cu atentie acest articol!

fcsb-viitorul-cote-marite-2017

Daca vrei si tu sa castigi de aproape 7 ori mai mult pariind pe victoria FCSB-ului urmeaza pasii de mai jos, primii 2 fiind deschiderea conturilor la casele de pariuri recomandate.

  1. Da click pe link-ul special si deschide cont la casa de pariuri 1 scriind codul bonus FCSB in sectiunea corespunzatoare din formularul de inregistrare.
  2. Da click pe link-ul special si deschide cont la casa de pariuri 2 scriind codul bonus ZFBN95 in sectiunea corespunzatoare din formularul de inregistrare.
  3. Efectueaza o depunere de minim 40 RON la casa 1
  4. Efectueaza o depunere la casa 2
  5. Plaseaza primul pariu pe “Rezultat final 1” la meciul FCSB – Viitorul, la cota normala din oferta, la casa 1 – miza 40 RON
  6. Plaseaza primul pariu pe “Rezultat final 1” la meciul FCSB – Viitorul, la cota normala din sectiunea Sportsbook, la casa 2 – miza 40 RON

La casa 1 daca pariul va fi castigator vei primi imediat castigul calculat la cota normala sub forma de bani cash si pana cel tarziu marti seara iti va fi creditat in cont si un bonus egal ca valoare cu diferenta dintre 400 RON si suma deja creditata cash. Suma primita ca bonus va trebui rulata de 4 ori pe cote de minim 1.60.

La casa 2 daca pariul va fi castigator vei primi imediat cei 25 RON mizati si pana luni seara iti va mai fi creditat un bonus de 175 RON. Suma primita ca bonus va trebui rulata o singura data pe cote de cel putin 1.20, in urma pariurilor cu bani bonus urmand sa ramana in cont profitul sub forma de bani cash.

Prin urmare ai pariat 65 RON si daca ies ambele pariuri vei castiga 600 RON. La alte case de pariuri cota pentru victoria FCSB-ului este 1.80. Asta inseamna ca daca vei juca cu 65 RON acest pariu in alta parte vei avea sansa sa iei doar 146 RON.

Cum spuneam si la inceput, faci profit 15 RON chiar daca echipa trimisa in teren de Gigi Becali nu va reusi sa castige. Acest lucru se intampla deoarece la casa de pariuri 1 daca pariul va fi pierdut iti va fi returnat dublul mizei, adica 80 lei (conditii de rulaj 6x cota minima 1.60).

Vrei sa pariezi 65 RON si sa castigi de 9.2 ori mai mult daca FCSB o va invinge pe Viitorul? Atunci da click pe link-urile de mai jos si procedeaza asa cum ti-am explicat anterior.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
33 din 4475%+1150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here