2 super cote pentru victoria FCSB-ului cu Astra

0

Dupa esecul suferit in Cehia echipa trimisa in teren de Gigi Becali revine in Liga 1 Betano, acolo unde o va intalni de la ora 20:45 pe Astra, la Giurgiu. La acest joc poti sa obtii un castig consistent la pariuri sportive online, asta daca ai incredere in FCSB.

Ai nevoie de un buget de doar 100 RON si daca FCSB va castiga vei lua nu mai putin de 850 RON. Ba chiar si daca nu inving bucurestenii nu vei pierde toti banii, ci doar jumatate.

Daca vrei si tu sa castigi de aproape 9 ori mai mult pariind pe victoria FCSB-ului urmeaza pasii de mai jos:

  1. Da click pe link-ul https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-FCSB-cu-Astra-la-cota-10 si deschide cont la casa de pariuri 1
  2. Da click pe link-u https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-FCSB-cu-Astra-la-cota-7 si deschide cont la casa de pariuri 2 scriind codul bonus ZFBN82 in sectiunea corespunzatoare din formularul de inregistrare.
  3. Efectueaza o depunere de minim 50 RON la casa 1
  4. Efectueaza o depunere de minim 50 RON la casa 2
  5. Plaseaza primul pariu pe “Rezultat final 2” la meciul Astra – FCSB, la cota normala din oferta, la casa 1 – miza 50 RON
  6. Plaseaza primul pariu pe “Rezultat final 2” la meciul Astra – FCSB, la cota normala din sectiunea Sportsbook, la casa 2 – miza 40 RON

La casa 1 daca pariul va fi castigator vei primi imediat castigul calculat la cota normala sub forma de bani cash si pana cel tarziu luni seara iti va fi creditat in cont si un bonus egal ca valoare cu diferenta dintre 500 RON si suma deja creditata cash. Suma primita ca bonus va trebui rulata de 5 ori pe cote de minim 1.50.

La casa 2 daca pariul va fi castigator vei primi imediat cei 50 RON mizati si pana luni seara iti va mai fi creditat un bonus de 300 RON. Suma primita ca bonus va trebui rulata o singura data pe cote de cel putin 1.20, in urma pariurilor cu bani bonus urmand sa ramana in cont profitul sub forma de bani cash.

Prin urmare ai pariat 100 RON si daca ies ambele pariuri vei avea in cele 2 conturi 850 RON. La alte case de pariuri cota pentru victoria FCSB-ului este 2.00. Asta inseamna ca daca vei juca cu 100 RON acest pariu in alta parte vei avea sansa sa iei doar 200 RON.

Cum spuneam si la inceput, pierzi doar jumatate din cei 100 RON daca nu inving elevii lui Becali.  Acest lucru se intampla deoarece la casa de pariuri 1 daca pariul va fi pierdut iti va fi returnata miza (conditii de rulaj 5x cota minima 1.50).

Vrei sa pariezi 100 RON si sa castigi de 8.5 ori mai mult daca FCSB o va invinge pe Astra? Atunci da click pe link-urile de mai jos si procedeaza asa cum ti-am explicat anterior.

Save

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here